Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Резерви здоров’я людей: цитати з книги Б.П. Нікітіна та Л.А.Нікітіної «Резерви здоров’я наших дітей»

Люди набагато сильніші, ніж їм намагається це подати пропаганда. Ресурси організму настільки великі, що деколи просто вражає, наскільки сильними ми є. Повірити в себе та досягнути поставлених цілей допоможе ця книга, цитати із якої наглядно скерують, як укріпити своє та здоров’я власних дітей.

Надихнула мене взятися за реалізацію цього завдання - подання цитат із теми «Резерви здоров’я людей» - стаття «Ресурси постіндустріальної цивілізації: звідки їх брати?», де я прочитав:

«Ми живемо у світі, створеному добрим і святим Творцем Всесвіту. Цей божественний Творець є соборною (колективною) особистістю, яка складається з величезної кількості божественних сутностей – соТворців.

Кожна людина є втіленою божественною сутністю – незалежно від того, знає про це людина чи ні. До свого втілення ці божественні сутності – частинки Бога-Творця – разом творили цей світ із-зовні. Після втілення вони творять його зсередини. 

Творячи цей світ, божественні сутності творили його для себе, тому робили так, щоб у ньому їм було зручно і всього було вдосталь. Подібним чином розробник, програмуючи для себе соціальну мережу, робить її так, що йому було в ній легко і приємно.

Отже, цей світ ми творили самі для себе ще до земного втілення. Тому в цьому світі є все, що нам потрібне, до того ж – з багатократним запасом, а якщо відверто – то з невичерпними можливостями. Сьогодні, будучи людьми, тобто втіленими божественними соТворцями, ми далі продовжуємо творити наш світ».

І потім на підтвердження цієї теми я знайшов таку цікаву цитату у наведеній вище книзі сімейства Нікітіних, яка видана ще в 1990 році:

«Кібернетики знайшли... таємницю...незбагненної для машин надійності людського організму і назвали її «принципом функціональної надмірності». Саме він лежить в основі надійності всіх організмів. Наприклад, найбільша наша артерія - аорта - витримує тиск в 20 атмосфер, хоча серце навіть у гіпертоніка не може створювати тиск більш ніж 0,3 атмосфери. Або кількість тромбіну (речовини, потрібної для згортання крові, щоб рана закривалась згустком) в 70 раз більше, ніж потрібно».

Дана інформація зацікавила мене і тому я проступив до вивчення цієї теми. А також вирішив поділитися нею з вами. Можливо комусь буде цікаво!

Наші інтереси: 

Знати, на що спроможні люди!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Стаття постійно буде оновлюватися!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Стаття постійно буде оновлюватися!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
5
Середнє: 5 (1 голос)

<blockquote><strong>Андрій Гарас wrote:</strong> Стаття постійно буде оновлюватися!
</blockquote> - Дуже сподіваюсь на це! Сподіваюсь, що цитат з цієї чудової книжки буде більше. А, ще Нікитини писали про виховання дітей, про щеплення, та про пологи (але, на цю тему писали дуже мало). Час дуже добре підтвердив їх правоту. Безпосередньо в них було лише семеро діточок. А, правнуків в них вже кілька сотень. Яке інше, ще більш промовисте, підтвердження їх правоти може бути?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!