Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Психопати знову за своє: збираються колоти від ковіду дітей молодше 5 років. Поки що в США

Категорія:

Світ:

У брифінгу Управління з контролю за продуктами й ліками (FDA), оприлюдненому вчора, сказано, що вакцина проти COVID-19 Pfizer-BioNTech є безпечною та ефективною для дітей віком до 5 років.

Управління з контролю за продуктами й ліками (A Food and Drug Administration – FDA) у середу, 15 червня, планує провести засідання, результатом якого, як очікується, буде дозвіл на використання вакцини Pfizer-BioNTech проти ковіду для дітей до 5 років.

За твердженням FDA ця вакцина була ефективна на 80,4 % у запобіганні симптоматичного COVID-19 у дітей у віці до 5 років.

Також FDA розглядатиме запит від Moderna на надання дозволу на використання вакцини для таких дітей.

Якщо FDA та Центр контролю та профілактики захворювань (Centers for Disease Control and Prevention) підпишуть щеплення для таких дітей, то вже наступного тижня може початися вакцинація.

Тепер постає питання, як переконати батьків зробити дітям таку вакцинацію. Координатор реагування на коронавірус Білого дому Ашиш Джа (Ashish Jha) сказав, що кампанії вакцинації та формування довіри до вакцини потребують часу, особливо якщо вам потрібно заслужити довіру людей.

Квітневе опитування, проведене Фондом сім’ї Кайзера, показало, що менше п’ятої частини батьків дітей віком до 5 років прагнули негайно вакцинувати їх. Близько половини заявили, що точно не будуть вакцинувати своїх дітей, або зроблять це лише за необхідності.

Тож адміністрація Байдена зараз розробляє план заходів, як переконати (а можливо й примусити) батьків дітей до 5 років зробити щеплення від ковіду, про котрий більшість людей вже й забули.

Наші інтереси: 

Психопати ніяк не заспокояться. Біг Фарма зараз "вибиває" собі новий великий ринок для отримання надприбутків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи