Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Примусова вакцинація? Колишній міністр внутрішніх справ Австрії Герберт Кікль різко розкритикував у парламенті політику щодо COVID-19

22 квітня 2020 року депутат Герберт Кікль (Herbert Kickl), екс-міністр внутрішніх справ Австрії (2017-2019) з трибуни парламенту чітко пояснив, чому Себастьян Курц (Sebastian Kurz) – федеральний канцлер Австрії – та його уряд проводять деструктивну тоталітарну політику навколо коронавірусної інфекції.

200429herbertkickl-2.jpg

Герберт Кікль (Herbert Kickl)
Герберт Кікль (Herbert Kickl), 1968 р. н., екс-міністр внутрішніх справ Австрії (2017-2019), депутат Національної ради Австрії

Основні тези виступу Герберта Кікля в Національній раді Австрії.

1. Чому тенденція в плані зниження смертності є також позитивною у Швеції поряд з Австрією та іншими країнами, які застосували жорсткі обмежувальні заходи? Чому у Швеції ні соціальна система, ні медицина не впали, а нормальне суспільне життя триває без істотних змін? При цьому шведський уряд не працює над тим, щоб шпигувати за своїми громадянами за допомогою Big Data, а на тих, що гуляють, не доносять як на небезпечних.

2. Мені цікаво: чому у Швеції ситуація в цілому позитивна? [Звертається до віце-канцлера Австрії] Я хочу нагадати вам про ваші слова. Згідно з вашою теорією, у Швеції має бути не менше 100 тисяч мертвих. Має бути вибухонебезпечний розвиток інфекції. Ви говорили про це на початку березня. Ви говорили, що вся охорона здоров’я впаде, якщо не слідувати вашому шляху. Що буде масове вимирання. Ви представили ваш шлях як єдиний варіант. Але чому це не так у Швеції? Чому там не перепрофілювали хокейні стадіони в морги? Адже це була ваша візуалізація. Протягом багатьох тижнів ви працювали над такою візуалізацією. Жодної прес-конференції з вами, жодного інтерв’ю, де ви б не малювали сценарії жахів. Ви ввели все населення у стан страху і жаху. Ви добилися того, щоб ЗМІ показували якомога більше фотографій трун. Це означає, що ви розраховували на страх населення. Я висуваю вам серйозне звинувачення.

3. Ви [звертається до канцлера Австрії] натиснули на примітивний страх людей. Страх за своє здоров'я і своє життя, і за життя родичів, друзів... Цим ви підвели їх до «нової нормальності», яка полягає в тому, що зараз доносять на своїх майже як у Штазі. Ви настільки залякали людей, що вони, перебуваючи у своїй машині, наодинці, носять маску. Це взагалі ні від чого не захищає, але люди носять цю маску, куди б вони не пішли, там, де нема ніякої загрози й вони нікого не наражають на небезпеку. Все тому, що ви систематично підготували для цього ґрунт. Ви настільки далеко зайшли, що, по-вашому, вийти на кілометр від свого житла стало рівносильно підхопити хворобу. На таких людей підозріло дивляться і навіть відгороджуються від них. І це «нова нормальність». І створили її ви.

4. Більшість ЗМІ засіли в системі з виробництва страху. Безліч ЗМІ ви підкупили. І саме така корумпованість потім оголошується «виразом відповідальної поведінки». ЗМІ дозволяють себе підкупити, і якщо я не критикую федеральний уряд, то це називається «діяти особливо відповідально».

5. Зрозуміло, вам потрібна трибуна ЗМІ. Без всієї цієї драматичної постановки з трунами не потрібен був би ніякий рятівник. Ті, що критикують цю схему, отримують роль невіруючих єретиків. Вони нібито божевільні, у них нібито тільки гірші з усіх мотивів. Адже вони не вписуються в вашу концепцію. Це також результат останніх тижнів – «нова нормальність».

6. Але, пане канцлере, ні. Байка про те, що ваше управління запобігло великій медичній катастрофі, спростована. Це ваше оповідання про відсутність альтернатив провалено, оскільки ми бачимо досвід інших: взяти хоча б Швецію. Також у нас є свої цифри. Подивіться на Німеччину та Австрію. Про що говорять деякі експерти, якщо у них ще залишилася можливість висловлюватися. Подивіться на зниження заражень і смертей ще до того, як введення ваших заходів могло на що-небудь вплинути. Ви повинні почати з цим рахуватися.

7. Результат вашої політики можна оцінювати за реальними результатами, де є справжній причинно-наслідковий зв'язок. 900 тисяч осіб зі скороченим робочим днем і невідомістю, що буде потім. Сотні тисяч безробітних, яким незрозуміло, чи зможуть вони потім повернутися на роботу і на яких умовах. Для них Різдво в цьому році буде сумним, як і для багатьох підприємців на межі існування. Тисячі реальних підприємців, дрібних і великих, в різних галузях втратили основу існування за одну ніч – завдяки вам. Ви перетворили їх на жебраків і відняли у них законне право на повну компенсацію. Ось це – причинно-наслідкові зв'язки.

8. Ви любите говорити про «маяки». Ось вам маяки «нової нормальності» з апаратним забезпеченням бюрократії та з програмним забезпеченням на основі страху. Це нова операційна система. «Нова нормальність» в Австрії у 2020-му. І ми не хочемо цього. І я не думаю, що основна маса населення хоче таку операційну систему.

9. Пане канцлере. Ми всі вийдемо з цієї ситуації – мудрішими, з досвідом і з науковими даними. І це причина, чому я більше не довіряю вам. Ви повинні були б тут визнати, що ваш курс не безальтернативний. І що ваші експерти не єдині володарі істини. Безальтернативним є, наприклад, обертання Землі навколо Сонця. Хоча там теж потрібно якийсь час для усвідомлення. Потрібен був час, щоб правителі визнали єретиків правими.

10. Подумайте про свою стратегію, пане канцлере. Ваша стратегія – ні що інше, як слідування політичному стадному інстинкту, який почався в Китаї, поширився на інші країни, а ви вскочили в цей ряд, слідуючи політичному стадному інстинкту. І тепер я хочу нагадати про Галілео Галілея. Тому що мова про те, щоб домогтися прозорості і знання за допомогою емпіричних фактів, на основі яких треба виробити відповідну стратегію. Але те, що ви робите з вашими графіками, цифрами й таблицями – ви вводите людей в оману, хоча реально самі перебуваєте в сліпому польоті. Ви повинні припинити прямо і побічно вводити людей в паніку.

Але ви робите все навпаки, стверджуючи, що нормальність повернеться з появою вакцини. Що, мабуть, означає примусову вакцинацію. Так і говоріть прямо, канцлере. З нами таке не пройде.

11. Я порахував – це була 60-та сесія вашого федерального уряду. Говорили лише про ваші обмежувальні заходи. А ви поговорили про безробітних, про підприємців, про сім’ї із зобов'язаннями, про туризм, гастрономію, про людей, котрі страждають від хвороб окрім коронавірусу? Жодної ясності, прозорості, передбачуваності в цих сферах. Єдине, на що ви здатні, це невідповідності, суперечності й нестикування. 

12. Пане канцлере, вчіться у кращих і керуйтеся здоровим глуздом замість вселення страху. Подружіться зі звичайною нормальністю і підіть від вашої «нової нормальності». І не бавтеся з тим, щоб виняткові умови перетворилися на правило. Таке моє емоційне відкрите звернення отримає багато ворожості. Але я ризикну припустити, що в нашій країні є право на інші позиції, окрім як поклоніння вашій «новій нормальності».

І ще: я не хочу, щоб після того, як ви відібрали засоби існування в дуже багатьох, після того, як ви обмежили їх свободу, ще й правда стала жертвою вашої «нової нормальності» – завершив свій виступ Герберт Кікль (Herbert Kickl) у Національній раді Австрії 22 квітня 2020 року.

Відеозапис виступу: 

З перекладом російською мовою: 

 
Додатково: 
 
Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вивести шахраїв на чисту воду. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Те ж саме можна сказати нашим улюбленим клоунам і боксерам.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Те ж саме можна сказати нашим улюбленим клоунам і боксерам.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Правда завжди є першою жертвою шахраїв. Особливо шахраїв від політики та науки. Ну, а Герберт Кікль - ще одне ім'я чесного політика.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!