Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Президент США Джо Байден заявив, що “Північний потік-2” вже не зупинити

«Північний потік-2» завершено на 99%. Думати, що буде щось сказане або зроблене, щоб зупинити його, було неможливо», – заявив глава Білого дому. США досягли угоди з Німеччиною, що дозволить завершити трубопровід "Північний потік-2", який Росія може використати як важіль впливу на європейських союзників.

"Ми вирішили, що санкції не зупинять його будівництво, і ми ризикували підірвати дуже необхідний союз з Німеччиною, а також з ЄС та іншими європейськими союзниками", – заявив високопоставлений представник Держдепу, повідомляє CNN.

Це навряд чи покладе край розбіжностям щодо газопроводу. Американські законодавці засуджують угоду, українські чиновники відразу ж заявили, що вдадуться до дипломатичних протестів, і навіть США визнають їхню опозицію цьому проекту.

"Я наголошую, що ми все ще проти" Північного потоку-2 ", ми все ще вважаємо, що це російський геополітичний злочинний проект, нічого з цього не змінилося", – сказав вищий чиновник. Але президент Байден заявив, що на цьому етапі проекту немає можливості зупинити його завершення.

"Північний потік "закінчений на 99%. Думати, що буде щось сказане або зроблене, щоб зупинити його, було неможливо", – сказав Байден в Кентуккі.

"Але, як ви знаєте, у мене були дуже, дуже плідні дискусії з Ангелою Меркель, і вона працює, і урядом Німеччини працює над зобов'язанням, яке передбачає, що в разі, якщо Росія насправді навмисно завдасть біль Україні чи іншим країнам, вони будуть відповідати".

Хто буде відповідати? Ось у чому питання. 

Нагадаємо, у травні цього року Республіканці в США забили на сполох через плани Байдена зняти санкції з «Північного потоку 2».

Адміністрація Байдена ще в лютому почала послаблювати санкції США проти «Північного потоку-2».

Наші інтереси: 

Розуміти, що Україна не може ні на кого покладатися, окрім себе. Усвідомлювати, що у російсько-українській війні РФ здобула козирь.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

добра новина.москвини підвищать ціну на газ-це пришвидшить перехід до живої їжі та, в подальшому, до харчування праною.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

добра новина.москвини підвищать ціну на газ-це пришвидшить перехід до живої їжі та, в подальшому, до харчування праною.РаДіє