Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прем'єр міністр Великої Британії та стилю, - саме так називають Терезу Мей

Прем'єрка Великої Британії Тереза Мей виступає проти стереотипів і закликає не соромитись бути собою. Її любов до екстравагантного вбрання та яскравого взуття – не просто данина моді, а й мова, якою вона розмовляє зі своєю аудиторією, йдеться в сюжеті ТСН.

170708terezamey.jpg

Тереза Мей: рішучість в леопардових туфлях
Тереза Мей: рішучість в леопардових туфлях

Розуміють цю мову не всі. Одні вважають її іконою стилю, інших її манера вдягатись відверто дратує.

Чорний стриманий жакет, спідниця до колін. Яскраві прикраси. І головна візитна картка Терези Мей – туфлі на підборах із леопардовим принтом. Все за протоколом – каже експерт з етикету та протоколу Наталія Адаменко.

Мей прийняла Гройсмана, попри непростий політичний момент для Британії. На зустрічі Гройсмана і Мей її дресс-код та стриманий стиль підкреслює важливість та значимість цієї події.

"Чорний колір – це її життєва позиція. Це говорить про те, що обговорювалися серйозні питання. Строгий діловий дрес-код, на мій погляд, – це добре для України. Знову ж таки, підкреслила цим офіційність зустрічі", - вважає фахівець. І звертає увагу на яскраве взуття, котре може означати особливе ставлення до України.

"Прем'єр міністр Великої Британії та стилю", - саме так називають її таблоїди. У свої 60 нова "залізна леді" із задоволенням демонструє свої стрункі ноги, прикрашаючи їх взуттям з найулюбленішим леопардовим принтом. Уперше такі черевики Мей взула у 2002–му на з'їзд партії. Любов до хижого забарвлення - не єдине, за що критикують Мей. Ще було королівське приймання на честь посла Мексики у Букінгемському палаці, на якому Тереза була в лакованих ботфортах, і партійне зібрання, куди вона прийшла в гумових чоботах. 

 

 

 

Наші інтереси: 

Тереза Мей - рішучий і послідовний політик, яка підтримує Україну. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи