Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ППО України збили на Брянщині два літаки та два гелікоптери ворога

Категорія:

13 травня у мережі з'явилася інформація про те, що у Брянській області поблизу міста Клинці впав російський вертоліт Мі-8. Невдовзі з'явилася інформація про падіння ще одного гвинтокрила Мі-8 поблизу села Волкустичі цієї ж Брянської області. Потім прийшла інформація про збиття неподалік українського кордону під Стародубом ворожих російських літаків – бомбардувальника Су-34 і винищувача Су-35.

Відомий журналіст Юрій Бутусов прокоментував ураження протягом кількох годин одразу чотирьох літальних об'єктів ворога у Брянській області:

"Історична перемога Протиповітряної оборони ЗС України у небі над Росією! В одному бою, у блискуче організованій засідці, українська зенітно-ракетна система знищила одразу чотири російських бойових машини! Збито новітній російський винищувач Су-35С, бомбардувальник Су-34 та два гелікоптери Мі-8! Судячи з оприлюдненого відео усі ці цілі йшли на значній висоті, і були раптово знищені зенітними ракетами великої дальності, не встигнувши здійснити протиракетний маневр. Ракети вражали російські літаки та гелікоптери з носової частини, тому росіяни розповсюджують інформацію, що усі екіпажі знищено, ніхто не встиг вистрибнути після потужного ураження у район кабіни.

Вартість найсучаснішого російського серійного Су-35С за експортним контрактом з Китаєм складає 104 мільйони доларів за один літак, тобто за наявними експортними цінами у бою знищено російську бойову техніку на суму приблизно 200 мільйонів доларів. Також знищені пілоти, підготовка яких не тільки дорого коштує, але й вимагає багатьох років".

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук і передав привіт Міноборони РФ та генералу Коношенкову, які вже багато разів «повністю знищили українську ППО», а також юродивим російським «воєнкорам», які вже 15 місяців погрожують, як вони, сидячи у кріслах у Москві, «отомстим и убьем».

Наші інтереси: 

Україна переможе ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи