Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порошенко подякував США за рішення про надання оборонної летальної зброї

Категорія:

«Ми вдячні за підхід «мир через міць», - сказав глава української держави. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Минулого року наші американські партнери підтвердили своє лідерство у протистоянні російському реваншизму. З першої зустрічі з президентом Трампом ми координували зміцнення нашого стратегічного партнерства на основі Великої угоди миру та Великого плану успіху», - наголосив президент.

Він додав: «Ми вдячні за підхід «мир через міць» і, відповідно, рішення про надання Україні оборонної летальної зброї, а також скоординовані кроки з метою реалізації ініціативи про розміщення миротворчої місії ООН на окупованому Донбасі». 

 

 

За його словами, Україна також високо цінує тверду позицію США щодо трансатлантичної єдності та солідарності з українською державою, у тому числі щодо політики санкцій.

«Вони  (санкції, – ред) є найбільш дієвою і цивілізованою відповіддю агресивній Росії», - резюмував глава держави.

Нагадаємо, оборонний бюджет США передбачає для України допомогу в розмірі 350 млн доларів. До списку можливих постачань, крім іншого, потрапили також протитанкові ракети Javelin, пишуть американські ЗМІ. Їх можуть надати за умови, що їх використовуватимуть подалі від лінії зіткнення – щоб не потрапили до рук бойовиків. 

 

Наші інтереси: 

Америка на ділі підтверджує прихильність до України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи