Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 152
  • Переглядів: 164

Популяція російських орків та її структура: психопати, соціопати, гопники та зомбі (+аудіо)

Категорія:

Частка орків у Росії досягає двох третин населення. Активним ядром популяції орків є психопати – розмовляючі тварини, що належать до біологічного виду Homo intelis. У цих істот по-іншому влаштовані мозок, нервова та гормональна системи. Тому їхня поведінка суттєво відрізняється від людської. Через бездушну жорстокість у давнину їх називали «андрофагами» (людожерами) і «кацапами» (потрошителями, різниками). Якщо говорити про сучасну Росію, то можна твердо сказати: ця країна не для людей.

220414homointelis-1.jpg

Мозок людини (зліва) і мозок надтварини – МРТ
Мозок людини (зліва) і мозок надтварини – МРТ

Аудіоверсія:

Попередні статті:

Скільки в Росії орків

Росіянам подобається ідентифікувати себе з войовничими орками – про це вони малюють картини, пишуть романи й пісні. Але все це дуже суб’єктивно і не дає відповіді на запитання, хто такі сучасні орки. Значно об’єктивнішим є поведінковий критерій. Де-факто, орками називають тих російськомовних, які підтримують агресивну політику Москви. Тобто маємо дві обов’язкові умови належності до орків: 1) вони думають і говорять російською мовою, 2) вони агресивні щодо України.

Згідно з опитуваннями Левада-Центру, проведених в останній тиждень березня 2022 року, російську війну проти України підтримує 81% населення Росії. Не підтримує цю війну лише 14% росіян. Як бачимо, орки в Російській Федерації є домінуючою силою. Тож коли Росію називають Мордором, то це відповідає фактичному стану, адже Мордор – це країна орків.

Росіяни та москалі

В українській мові слово «росіяни» є двозначним. Цим словом українці позначають і «русскіх», і «рассіян». «Русскіє» – це етнос москалів або московитів. «Рассіянє» – це громадяни Російської Федерації. Для розрізнення цих відмінних понять українцям варто застосовувати традиційне слово «москалі». Москалі – це етнічна спільнота «русскіє», а «росіяни» – це громадяни багатоетнічної ерефії.

Москва доклала рішучих зусиль для того, щоб етнічно уніфікувати громадян Росії, переплавивши їх на штучний етнос. І це значною мірою вдалося – завдяки сучасним технологіям промивання мізків, передусім телебаченню. Тому «росіяни» – це не лише спільне громадянство, а й продовження сталінського проекту «нової спільноти людей» – «совєтского народа», тобто совка. Вже Борис Єльцин звертався до громадян РФ словами «Дараґіє рассєянє!» – з метою нейтралізації наявних етнічних характеристик підвладного населення і формування нової етнічної ідентичності.

Вочевидь, домінуючою етнічною силою в багатоетнічній Росії є москалі, або ж, як вони себе називають, «русскіє». Тому в них саме «русскій мір», а не «рассійскій» – це пряма вказівка на те, що в усьому цьому конгломераті головна роль належить «русскім», тобто москалям. Ось що писала популярна газета «Масковскій камсамолєц»: «русскіє – це росіяни першого сорту, решта – другого. Або так: русскіє – це росіяни «в квадраті», а інші – просто. Була радянська людина, стала російська людина».  Іншими словами, «росіяни» – це вдосконалений совок.

Русскій мір: язик, диктатура, гоп-культура

Ідеологія народу орків та їхнього Мордору називається «русскій мір». У російській мові слово «мір» двозначне – воно позначає і світ, і певний порядок – мир. Українська фраза «мир в усьому світі» перекладається російською як «мір во всьом міре».

«Русскій мір» – це поєднання російської мови, російського порядку та російської масової культури.

Російська мова – це «русскій язик».

Російський порядок – це підпорядкована Москві піраміда влади.

Російська масова культура – це гоп-культура, тобто культура гопників. Нагадаємо, що, згідно з сучасними академічними дослідженнями, половина дорослого населення Росії є носієм субкультури гопників – так званих «реальних пацанів». Вона глибоко проникла у всі сфери життя: політику, економіку, дипломатію, журналістику, мистецтво, телебачення, соцмережі, церковні справи. Вплив гоп-культури настільки потужний, що це вже не субкультура, а офіційна загальнонародна культура. Цитата: «В результаті такого розмаху гоп-рухів уся країна сприймається як гоп-держава. Може, в цьому і криється секрет суперпопулярності Путіна, який також має "пацанську психологію" і любить використовувати у своїх промовах сумнівні жарти й вирази, властиві субкультурі гопників» – зауважує російська «Новая газєта».

Таким чином, в Росії приблизно дві третини дорослого населення є орками, адже вони підтримують агресивну експансію Москви, причому в найжорсткішій формі тотальної війни на знищення українського народу. Судячи з соціології, переважаючу частину цієї популяції орків складають гопники, тобто носії гоп-культури.

Психологічний профіль гопників збігається з профілем психопатів – про це ми вже говорили у статті «Гопники та психопати: ненависть росіян до українців має біологічні причини» (посилання у статті на сайті «Народний Оглядач»).

Нагадаємо, що психопати – це особливі людиноподібні тварини, які володіють інтелектом і вміють розмовляти. Люди і психопати належать до різних біологічних видів: люди – Гомо сапієнс (носій розуму), а психопати – це Гомо інтеліс (носій інтелекту). Цей факт треба собі чітко усвідомити: психопати – не люди. Тому в науці та публіцистиці їх позначають словами «нелюді», «надтварини», «суперанімали», «рибоголові», «рептилоїди». В Євангелії вони позначаються терміном «порода гадюча». А все тому, що у психопатів нема людяності, тобто того, що відрізняє людей від тварин. Людяність – це духовна якість. Люди є втіленими духовними сутностями. Натомість психопати є інтелектуальними тваринами, адже вони, подібно до решти тварин, не є носіями безсмертного духу.

З причини відсутності духу, поведінка психопатів радикально відрізняється від поведінки людей: у психопатів відсутні совість, емпатія, співчуття, милосердя, честь, творчість, рефлексія, відповідальність. У психопатів нема відчуття краси та гармонії. Вони ніколи не визнають своїх помилок. Вони патологічно брехливі. Психопати фізично не спроможні до стратегічного мислення – їм доступна тільки тактика. У них фрагментарне бачення. Їх не стримує відповідальність за здійснені злочини – хоча б тому, що так далеко вони не думають. На них не діють переконання. Єдиним аргументом, який вони визнають, є груба безпосередня сила.

Оскільки психопати є тваринами, то природно, що вони відрізняються від людей не лише поведінково, а й фізіологічно. Достеменно відомо, що у психопатів по-іншому влаштовані мозок, нервова та гормональна системи. Не-людський мозок психопатів добре видно на зображеннях, отриманих за допомогою магнітно-резонансної томографії – МРТ.

Докладніше про психопатів можна прочитати в дослідженні Homo intelis: людиноподібні надтварини та їх ідентифікація.

Скільки в Росії психопатів

Згідно зі згаданими вище дослідженнями, приблизно 50 мільйонів росіян є гопниками. Це більша частина популяції орків. Але чи означає це, що згадані 50 мільйонів є психопатами, тобто розмовляючими тваринами? Така думка справді виникає після ознайомлення з їхньою поведінкою на окупованих територіях України. Неймовірні жорстокість, масові убивства, ґвалтування дітей, садизм, мародерство, руйнування і споганення всього, до чого вони доторкаються... Люди цього не розуміють. Розмови орків, перехоплені під час цієї війни, дуже дивують людей і викликають огиду. Коли і військові, і їхні матері та дружини спілкуються між собою матюками – це щось зовсім чуже, нелюдське, «інопланетне».

Тож виникає запитання: невже всі орки є психопатами, тобто злобними тварюками?

Насправді психопатів не так багато. Згідно з відкритими джерелами, частка психопатів у США не перевищує 6%, хоча в тюрмах і владних структурах їх концентрація може бути в кілька разів вищою. Психопатичний ген є рецесивним, тому психопати зазвичай перебувають в меншості. Наприклад, при схрещуванні людей, які є прихованими носіями психопатичного гена, ймовірність народження психопата складає 25%.

Проте можливі ситуації, коли частка психопатів може бути неприродно високою. Це відбувається тоді, коли народна культура схвалює психопатичну поведінку, натомість людська поведінка, навпаки, перебуває під пресом суспільного осуду. Саме це й відбувається серед росіян.

Не секрет, що в російській народній культурі миролюбність вважається слабкістю, а тому осуджується. Натомість нормальною вважається агресивність і жорстка боротьба за статус. Якщо в якомусь колективі людина вирізняється розумом, то це може легко спровокувати колективне цькування, мовляв: «Ти што, умний?». Російська мова не розрізняє любов і кохання, а російська любов переважно зводиться до статевого акту. Сам статевий акт часто розглядається не як продовження кохання, а як засіб самоствердження. Для людей це дивно, але насильство в орків вважається проявом любові: «Бьйот – значіт любіт». Милосердя взагалі засуджується, тому «Масква слєзам нє вєріт». Крадіжка вітається, адже «Нє украдьош – нє проживьош». Шахрайство – звична норма: «Нє абманіш – нє прадаш». Робота зневажається: «Работа нє волк – в лєс нє убєжит», «Єш – патєй, работай – мьорзні», «Работа дураков любіт». Слово «праця», тобто продуктивна радісна робота, в російському словнику взагалі відсутнє.

Насильство в російській культурі

Головним інстинктом психопатів є нестримний потяг до домінування, тобто власного вивищення шляхом приниження слабкіших. Це головний мотиватор орків. Вони переконані, що Росія може вижити лише в ролі хижака. І це логічно, адже психопати неспроможні до творчої, продуктивної діяльності – вони можуть лише грабувати та руйнувати.

За тваринним інстинктом домінування та бездушною жорстокістю москалів стоїть культивована віками традиція. У давнину росіян називали «андрофагами» (людожерами) і «кацапами» (потрошителями, різниками).

Якщо проаналізувати російські прислів’я і приказки, пов’язані з конфліктними ситуаціями, то 53% з них рекомендують вирішувати проблеми за допомогою насильства. Про це свідчать російські дослідники. Цитата: «Часте використання слова «драка» свідчить про те, що на буденному рівні для вирішення суперечностей застосовувалися переважно методи насильства. У 184 прислів’ях простежується відкритий заклик до бійки... Виявлено велику різноманітність погроз... У буденній свідомості не сформовано негативного ставлення до насильства» – читаємо в академічному дослідженні «История отечественной конфликтологии» (Москва, 2018).

Полювання на людей

Усе описане вище є проявом психопатичної поведінки. Вона культивується москалями протягом багатьох століть і неминуче приводить до поступового витискання з соціуму людей та збільшення в ньому концентрації розмовляючих тварин – Гомо інтеліс.

Час від часу в Росії відбувається тотальна зачистка людяності. Психопати періодично влаштовують масові «полювання на людей», як це було під час Червоного терору 1917 року і наступного сталінського терору. Після таких зачисток частка людей суттєво зменшується.

Завдяки багатовіковій негативній селекції частка психопатів у російському суспільстві справді може «зашкалювати» і перевищувати теоретичні 25%. Після перемоги над Мордором усе це можна буде науково дослідити.

Соціопати – оскотинені люди

Проте носіями нелюдської поведінки є не лише психопати, а й соціопати. Хто це такі? Якщо психопати – це тварини, то соціопати – це люди, які поводяться як тварини. Якщо психопатами народжуються, то соціопатами виховуються. Психопатичне соціальне середовище і домінуюча психопатична культура приводять до того, що в людях винищується людяність, відтак їхня поведінка майже не відрізняється від поведінки психопатів. Зазвичай на одного психопата припадає кілька соціопатів.

Відрізнити людину-соціопата від тварини-психопата можуть тільки досвідчені психіатри. Проте у 21 столітті з’явилися засоби інструментальної, а тому об’єктивної ідентифікації психопатів – це магнітно-резонансна томографія головного мозку, а також гормональні тести, передусім на адреналін та дофамін.

Структура популяції орків

Ми почали з того, що в Росії дві третини населення поводяться як орки. Більшість орків на чолі з Путіним є носіями напівкримінальної гоп-культури. Ядром гоп-культури є психопати – людиноподібні розмовляючі тварини. З ними тісно пов’язані соціопати – охижачені та оскотинені люди. Решту складають прості люди, які зазомбовані психопатичною державною пропагандою.

Таким чином, бачимо три структурні кола популяції російських орків.

Внутрішнє ядро: Психопати – людиноподібні тварини, представники біологічного виду Гомо інтеліс.

Середнє коло: Соціопати – твариноподібні люди, тобто Гомо сапієнси, в яких заблоковано доступ до власного безсмертного духу. 

Зовнішнє коло: Зазомбовані пропагандою люди. 

Як ми вже знаємо, усі ці три кола орків складають приблизно дві третини населення Росії.

Чи є в Росії нормальні люди?

Так, є. Серед росіян є нормальні люди, але їх дуже мало. Якщо орієнтуватися на згадане вище соціологічне опитування, то їх може бути 10 – 20 відсотків.

З початком 2022 року Росія ввійшла у смугу чергового активного витискання людей зі свого психопатичного соціуму. Це проявляється в тому, що люди масово емігрують з Росії, причому цілими родинами, групами, командами. Це означає, що Росія з кожним роком неминуче ставатиме дедалі жорстокішою, тупішою, відсталішою та брехливішою.

Резервація розмовляючих тварин

У 2007 році в США знято фільм про психопатів. Його назву можна буквально перекласти як «Ця країна не для старих людей». Якщо говорити про сучасну Росію, то можна твердо сказати: ця країна не для людей. Будь-яких людей – і старих, і молодих.

Як сказав орк Гóтмог з фільму «Володар перснів»: «Ера людей закінчилась. Настав час орків». Росія остаточно перетворюється на Мордор – резервацію розмовляючих тварин.

Зате в Україні протилежна ситуація – тут настає ера людей. Радіймо!

Продовження: Корпоративні психопати: чому інтелектуальні тварини лізуть у владу

Христина Соловій - Бути Людьми

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Досліджуємо популяцію розмовляючих тварин – це допомагає пізнавати людей і розвивати людські якості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Як бачимо, є дві стратегії підтримання видової чистоти популяції інтелісів.

Стратегія Єзекиїла полягала в тому, щоб інтеліси схрещувалися лише з інтелісами. Лише так можна тримати рецесивний генотип у проявленому стані (як фенотип).

Натомість стратегія москалів не забороняє схрещування з людьми – вона передбачає:

1) системне пригнічення людських проявів – для перетворення людей на соціопатів (зведення людини до рівня інтелектуальної тварини);

2) періодичні чистки – масові кампанії з фізичного винищення людей. Схоже, що нині в РФ починається чергова масова чистка. Принаймні люди відчувають її наближення і втікають.   

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Як бачимо, є дві стратегії підтримання видової чистоти популяції інтелісів.

Стратегія Єзекиїла полягала в тому, щоб інтеліси схрещувалися лише з інтелісами. Лише так можна тримати рецесивний генотип у проявленому стані (як фенотип).

Натомість стратегія москалів не забороняє схрещування з людьми – вона передбачає:

1) системне пригнічення людських проявів – для перетворення людей на соціопатів (зведення людини до рівня інтелектуальної тварини);

2) періодичні чистки – масові кампанії з фізичного винищення людей. Схоже, що нині в РФ починається чергова масова чистка. Принаймні люди відчувають її наближення і втікають.   

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Чудова праця!

Щодо москалів, я думаю, Ігоре, якщо б їм сказати все це, вони б 95%, якщо не 100, із висловленого тобою не зрозуміли б.

Їхній інтелект не спроможний осягнути глибини цієї кризи. 

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Додали озвучення цієї статті. Її також можна прослухати на нашому Ютуб-каналі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Тут не все так однозначно. В росії є багато етнічних українців і переважна більшість їх хвалить путіна. Вони хто? орки, інтеліси, психопати? Знаю таких особисто, їхні батьки народилися на Галичині. Серед українських росіян ви мало знайдете патріотів України. Така арифметика пост совкового суспільства.

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Слово "етнос" означає "група своїх людей". Етнічна належність є динамічною, тому постійно відбуваються переходи між етносами. "Етнічні українці" – це ті, які ідентифікують себе з українським етносом. Зазвичай вони мають українських предків, але це не обов'язково. 

Ті, які хвалять Путіна, не належать до українського етносу. Це можуть бути особи з українським корінням, але вони належать до російського етносу.

Етнічна належність – це не індульгенція від предків, а поточний стан свідомості, який може змінитися (+аудіо)

Володимир Самотий wrote: Тут не все так однозначно. В росії є багато етнічних українців і переважна більшість їх хвалить путіна. Вони хто? орки, інтеліси, психопати? Знаю таких особисто, їхні батьки народилися на Галичині. Серед українських росіян ви мало знайдете патріотів України. Така арифметика пост совкового суспільства.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано
Ось що писала популярна газета «Масковскій камсамолєц»: «русскіє – це росіяни першого сорту, решта – другого. Або так: русскіє – це росіяни «в квадраті», а інші – просто. Була радянська людина, стала російська людина». Іншими словами, «росіяни» – це вдосконалений совок.

Джохар Дудаєв:

"Русизм - це особлива форма людиноненависницької ідеології, заснована на великодержавному шовінізмі, повній бездуховності та аморальності.

Відрізняється від відомих форм фашизму , расизму , націоналізму , особливою жорстокістю як до людини, так і до природи. Принцип дії - знищення всього і вся тактика випаленої землі.

Відрізняється шизофренічною формою манії світового панування.

Маючи рабську психологію, паразитує на хибній історії, на окупованих територіях і пригноблених народах. Русизм характерний постійний політичний юридико-правовий та ідеологічний тероризм."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Джохар Дудаєв:

"— Народи Россії хворі русизмом. Дуже небезпечна, важка, хронічна хвороба. Русізм — страшніше фашизма, нацизма, расизма, усіх людиноненависницьких ідеологій. Хочуть вони того, чи ні. І це важке нездужання можна вилікувати лише найтяжчими випробуваннями. Найтяжчими випробуваннями! 

Єдиний, мабуть, народ на Землі, який ні в що не вірить, бездуховний, безнравственний і відсталий від рівня розвитку людства безнадійно і надовго — це росіяни. Ніякої віри нема, ніякій вірі не підкоряються! Не схильні ні до якої духовності, моральності, а звідси і Моралі. І Моралі... І це, га превеликий жаль, самого російського народу в масовому масштабі. Те, що робиться... Чечня — це лише привід. А по суті — це суть російського народу хворого русізмом, людиноненависницькою ідеологією. А за це важко потрібно розплачуватися. Випробування російському народу будуть дуже важкі і прогноз не втішний. Причини цьому, реальні — відсутність ідеї. Ідея комунізма, соціалізма, побудови суспільства рівних можливостей, як мильна бульбашка луснула. А все через те, що будувалася на ідеї русізма. І як відсутня ідея, то й відсутнє правова держава російська. Відсутня легітимність самої держави, жодної гілки влади. А, якщо нема ні ідеї, нема легітимності держави і гілок її влади, значить нема місця і політиці, як внутрішній, так і зовнішній. А якщо нема і третього компонента, значить нема місця ідеології. Тоді нема ні мотивів, нема стимулів, на цьому закінчується перспектива.

Це один шлях. Інший шлях розвитку цивілізації — це духовність. Росіяни невіруючі. Ні в Христа, ні в Магомета, ні в Будду, ні в що. А щоб народ став цілим і духовним, мінімум над цим потрібно працювати, щоб змінилося три покоління. І цей шлях закритий.

Де взяти ідеї для такої маси людства? Можна йти за прикладом Заходу — зробити своєю ідеєю Долар. Богом своїм.

У цьому випадку тупик... Росія в скорому часі громадянською війною, в період перерозподілу влади, нелегітимністю держав, гілок влади, відмежування, роздержавлення власності, ось у цей період така ідея настільки небезпечна, що всі візьмуть каміння, у кого є — автомат, а хто й ракету і громадянською війною будуть вирішувати цей спор. Цей також шлях закритий.

Обидва шляхи — і духовності, і ідеї нової — шляхи закриті.

Зараз намагаються і політики, і ідеологи третій обрати шлях — це "слов'янізація" — об'єднання на слов'янській основі. І з цього також нічого не вийде! Оскільки головна складова компонента слов'янізації — українці — ніколи не примиряться з русифікацією і з русізмом. 

Є лише один шлях для розвитку російської держави і народа, але я вам його не скажу. І цей ключ — у нас."

 

"В Криму ще буде бійня. Україна ще схлеснеться з Росією".

(Джохар Дудаєв, 1995 р.)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Фільм про "загадкову російську душу", тобто про психопатів: "Нечаянно" (реж. Жора Крыжовников, 2014).

Людині це тяжко дивитися, але деяким росіянам, судячи з коментарів, було смішно. Психопатам смішно.

"При поддержке Министерства культуры РФ". У них інше сприйняття реальності.

З російської Вікіпедії: "«Неча́янно» — российский короткометражный фильм режиссёра и сценариста Жоры Крыжовникова в жанре новогодней чёрной комедии." Тобто це у них наче продовження фільму "Ирония судьбы, или С легким паром!"

Все, що робиться з власної волі, – добро!