Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Політична бомба у Вісконсині – ще один крок до скасування виборів 2020 року в США

Категорія:

Спецтема:

У штаті Вісконсин сталася непересічна подія. Депутати Асамблеї (парламент штату) проголосували за привілейований статус резолюції 743. Тобто цю резолюцію тепер будуть розглядати, обговорювати, редагувати, ухвалювати по ній рішення поза чергою. І інформація про це вже прогриміла по всіх США.

То що це за резолюція? Її вніс депутат Палати представників Асамблеї штату республіканець Тімоті Рамтун (Timothy Ramthun). Вона передбачає можливість відкликати голоси 10 виборщиків від штату, що делеговані на Колегію виборщиків при виборах Президента США, якщо з’ясується, що їх було сертифіковано з метою шахрайства.

Тобто, якщо керівництво штату сертифікувало виборщиків від штату, а потім з’ясувалося, що на виборах були фальсифікації – то штат має відкликати голоси цих виборщиків.

Не сказано вголос, але в першу чергу маються на увазі вибори Президента США 2020, котрі стали надзвичайно скандальними, оскільки по сьогодні понад половина американців вважають, що вибори було фальсифіковано. І демократична партія ніяк не може переконати американців у зворотному. Навпаки, йдуть розслідування, які показують дедалі більший масштаб шахрайства демократів на цих виборах.

Зокрема, в самому Вісконсині. За офіційними даними Байден виграв у Трампа у Вісконсині лише 20 тисяч голосів. А перевірки виявили дивовижні факти. Кілька тисяч голосів мертвих виборців. А також 170 тисяч голосів від людей, яких не існує. Тобто зафіксовано, що ці люди взяли участь у голосуванні, але їх… не існує. За кого були ці фантомні голоси, невідомо. Але щось підказує, що за того кандидата, котрий зараз перебуває в Білому Домі.

Коли різниця лише 20 тисяч голосів, але при тому є 170 тисяч фальшивих голосів, то результати виборів не можна вважати чесними.

Що буде, якщо Асамблея штату ухвалить цю резолюцію? На мій погляд, спочатку не буде жодних наслідків. Бо в США просто нема механізму скасування виборів Президента, навіть якщо їх було сфальсифіковано. Але…

Байден вже зараз перетворюється на «кульгаву качку» - так називають в США Президента, коли підходить до закінчення його каденція. Бо в цей час він вже не може починати якийсь глобальні проєкт чи реформи – бо все чиновництво вже очікує приходу нового керівництва і команди «відставити!». І не хочуть брати на себе відповідальність впроваджувати у життя різні неоднозначні розпорядження поки що чинного Президента, щоб не зіпсувати стосунки з тим Президентом, якій ось-ось прийде на зміну.

А у Байдена ситуація нагадує «кульгаву качку» вже сьогодні. Його розпорядження, проєкти, ініціативи сильно «буксують». Багато хто не вірить у легітимність демократівської команди в Білому домі – і акуратно саботує те, що може бути сприйнято неоднозначно.

Рейтинг Байдена впав до рекордної цифри. У внутрішній політиці йдуть провал за провалом. В таких умовах соціологічні служби фіксують, що якщо не станеться якогось дива, форс-мажору, «чорного лебедя» – то на виборах до Конгресу у листопаді цього року впевнено переможуть республіканці. І отримують більшість і в Палаті Представників, і в Сенаті.

От тоді й «вистрелить» оця резолюція 743 Асамблеї Вісконсину. Адже вона разом з результатами аудитів в Аризоні та Джорджії (а до того часу аудити можуть відбутися і в інших штатах) стане підставою для оголошення імпічменту і Джо Байдену, і одразу слідом за ним і Камалі Гаріс. Адже вони прийшли до влади незаконно, внаслідок масштабних фальсифікацій. А виконувачем обов’язки Президента тоді стає голова Палати Представників, яким на той момент вже буде представник Республіканської партії.

У цікавий час живемо.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними, шахраї мають бути покараними.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи