Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 18

Перевезення офісу, як це відбувається

Навіть, коли компанія тільки створюється та засновується, офіс, в більшості випадків наповнюються меблями та офісною технікою і устаткуванням. В цьому матеріалі розглянемо не створення, а перевезення уже існуючого офісу на нове місце розташування.

З чого починається перевезення офісу

Будь який процес починається з планування. В першу чергу призначається відповідальний за процес, це може бути як власник чи директор, так і людина із адміністрації, чи керівник одного з підрозділів. Саме ця людина буде відповідати за перевезення офісу з початку пакування, першочерговості перевезення та розміщення на новому місці. Але не обов’язково, що ця людина буде обирати перевізника, саме їй доведеться безпосередньо контактувати зі співробітниками перевізника.


Далі обирається дата перевезення, зазвичай планується на суботу та неділю, щоб на новому місці офіс почав роботу з понеділка. Якщо за два дні не вдасться перевезти можна захопити п’ятницю. Це дозволить виконати перевезення офісу з мінімальними втратами його звичайного існування, та без припинення роботи. Якщо, це можливо зробити лише серед робочої неділі, то, варто перевозити по відділам.

Далі, варто потурбуватися про достатню кількість пакувального матеріалу, якщо пакувати меблі можна доручити перевізнику, то особисті речі та ділову документацію треба доручити безпосередньо працівникам офісу. Стосовно техніки, в залежності від її розмірів та застосування варто розділити між перевізником та офісними працівниками: особисті комп’ютери з моніторами пакують власники, мультимедійні пристрої та великі принтери – перевізник.

Радимо підписати або помаркувати меблі по відділах, що прискорить розвантаження та розміщення по новому приміщенні.

Зазвичай перевізника залучають коли речі які наповнювали меблі вже спаковані по коробках. В більшості випадків інші офісні працівники вже відсутні, а від офісу присутній тільки відповідальний за переїзд. Вантажники починають пакувати меблі в плівку та картон, і перевезення офісу відбувається.

Як відбувається перевезення офісу

В першу чергу на адресу звідки буде перевезення офісу прибувають вантажники, якщо об’єм робіт великий, то вантажівка прибуває пізніше, якщо офіс з кількох кабінетів, то одночасно з вантажниками. Починається пакування меблів та техніки. Коли попередньо все запаковано працівниками офісу, або відмовилися від пакування, одразу починають виносити та завантажувати.

Важливо, якщо вирішили не пакувати, можуть виникнути пошкодження у вигляді подряпин та потертості. Причина, що в авто, як не бути обережно виникає тертя між одиницями вантажу.

При виносі з приміщень та спуску треба бути обережними, в дверних отворах треба уповільнюватись, щоб не пошкодити вантаж та двері. Заборонено сувати по підлозі, лише переставляти піднімаючи. До куту повороту та до перил несуть задньою стіною, не фасадом, не дверцятами.

В першу чергу виносять та завантажують великогабаритні предмети, а ніші заповнюють коробками. При відсутності засобів які допоможуть розкріпити у вантажному відсіку габаритних вантажів, їх варто фіксувати за допомогою спеціальних ременів. Зазвичай, відбувається перевезення по кабінетах або відділах, під час розвантаження буде швидке розміщення та дозволить уникнути помилок при розташуванні меблювання.

Зазвичай, відповідальна особа на завантаженні спілкується з бригадиром, який доносить необхідну інформацію вантажникам. Він більш активно включається в роботу на місці куди відбувається перевезення офісу, тут йому варто контролювати чи вірно заносять, чи ставлять в потрібному кабінеті. В цьому маркування дуже допомагає маркування, тоді достатньо вказати де відділ кадрів, де директор тощо, і всі вантажі з таким найменуванням будуть розміщені в потрібному місці.

Джерело ГрузОк

Наші інтереси: 

Бізнес.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи