Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перед розстрілом. Трансформація Майдану.

Вашій увазі підсумкова стаття за 2013 рік. У ній підсумки того, що відбулося, передбачення того що трапиться незабаром і що маємо нині, та застереження перед тим, що нас очікує.

24 грудня 2013 року.

Є таке сумне прислів'я, що українці об'єднуються перед розстрілом. Зараз саме час об'єднуватись - вирок підписано...

У день зимового сонцестояння опозиційні лідери оголосили на Майдані про створення всеукраїнської громадської організації "Майдан". Енергетика сакральних днів надає починанням особливий статус, але чи спрацює це на позитив, чи навпаки - залежить від чистоти задуму.

На мою думку монополізація Майдану, а одночасно права на істину для його прихильників, політиками є стратегічною помилкою. Її ще час виправити, враховуючи реальний стан речей який ми вперто не хочемо помічати.

В попередній публікації на тему Майдану я обіцяв повернутись до реальних загроз, про які вже згадував раніше у цих
(http://vgolos.com.ua/articles/tretya_svitova_viyna_pole_boyu_ndash_lyudski_dushi_106958.html;http://vgolos.com.ua/articles/quotkinets_svituquot_na_zamovlennya_112684.html;http://vgolos.com.ua/articles/vlada_ogolosyla_viynu_samodostatnosti_ukraintsiv_112689.html) та деяких інших статтях на сайті "Вголос" (http://vgolos.com.ua/bloggers/57/)

Теми повсякденних суперечок, в тому числі і про збереження/розпуск Майдану, дискусії щодо євроінтеграції чи путінсько-медведчуківського сценарію розколу України нагадують Європу 100-літньої давності. Через 9 місяців почалася Перша світова війна, котра поклала край тогочасним гарячим дискусіям десь за горнятком кави в Парижі чи Відні, та палким політичним промовам у будівлі Рейхстагу. Сьогодні світ вагітний черговими катаклізмами, котрі можуть бути значно трагічнішими ніж світові війни минулого століття...

Важко сказати Хто чи Що стоїть за процесами формування Novus Ordo Seclorum але згортання світової цивілізації у Матрицю не помічає лише той хто вже у цій Матриці перебуває. (http://vgolos.com.ua/articles/2012y_pidsumky_matrytsi_oligarhiv_2013y_ndash_povtorennya_bez_ukraintsiv_112690.html)

Світова фінансова система з власними ЗМІ та дегенератами (біонегативними людьми) на ключових посадах усіх суспільно-політичних пірамід активно формують новий світовий "комуно-фашистський" лад, в якому має розчинитись кожна людська особистість і кожне національне утворення. Це вирок нашій, і не лише нашій, самобутності та незалежності.

У Матриці всі стають уніфікованими (масова культура) та підконтрольними (чіпізація) елементами системи, енергії яких вистачатиме лише на виконання заданих функцій, біороботами, котрі перебувають у псевдореальності яку сприйняли та з якою погодилися добровільно.

"Добровільно" у цьому контексті ключове слово. У кожній людській істоті є іскра Божа, котра дає незаперечне право вибору - свободу волі.

Диявольський задум полягає в тому, що майбутнє рабство людина повинна обрати добровільно та з вдячністю. За спрощеною аналогією - достатньо одного резонансного теракту щоби обивателі запрагнули "твердої руки" котра їх захистить, навіть коли очевидно що власне ця рука його й організувала...

Звичайно це все схоже на примітивну конспірологію. Власне під таким "брендом" я і опублікував кілька статей, щоби випередити звинувачення "адептів Матриці" (http://vgolos.com.ua/blogs/nezalezhnist_prymityvna_konspirologiya__pastka_22_115639.html).

Якщо собі уявити що хтось свідомо планує та організовує такий масштабний злочинний задум - одразу напрошується аналогія з "теорією змови". Весь фокус у тому що диявольський план реалізується за допомогою "безструктурного управління" (http://vgolos.com.ua/blogs/bezstrukturne_upravlinnya_113483.html).

Власне в силу механізмів "безструктурного управління" та тотальної хуцпи ( http://vgolos.com.ua/blogs/hutspa_3_vozhdi_113453.html) пересічна людина постійно змушена робити вибір "меншого зла". Згадаймо наші президентські та парламентські вибори - часто це "менше" і було основною мотивацією вибору. Проте, в силу певних обставин, оте "менше" росте як гімно на дріжджах і раптом стає просто гігантським, та ще й з характерним запахом. Припустімо на хвильку що Ющенко щиро обирав "менше зло" коли надав перевагу Януковичу перед Юлею...

Таким чином, який би очевидний вибір у системі Матриці не був зроблений - він веде до гіршого. І кожен раз цей вибір добровільний...

Повернемось до наших баранів. На сьогодні вчергове пропонують "вибір" - влада і митний союз, або опозиція і євроінтеграція. Щоби вирватися з павутини Матриці необхідно здійснити вибір в іншій площині - народовладдя та Україна. Для цього потрібно зробити ще один локальний вибір між дилемою - продовження чи припинення дії Майдану.

Так званий Євромайдан повинен трансформуватись у МАЙДАН НАРОДНОЇ ВОЛІ - центр добровільного волевиявлення українського народу, який формуватиме та пропагуватиме ті цінності та принципи котрі забезпечать заміну системи охлократичної влади на РЕАЛЬНЕ НАРОДОВЛАДДЯ. 
МАЙДАН НАРОДНОЇ ВОЛІ має стати постійнодіючим всенародним ВІЧЕ, на якому представники самоврядних громад усіх регіонів України разом із професійними спільнотами та громадськими об'єднаннями спільно творитимуть оновлену державу.

МАЙДАН НАРОДНОЇ ВОЛІ ЦЕ ПРОЕКТ ЗАМІНИ СИСТЕМИ ОХЛОКРАТИЧНОЇ ВЛАДИ НА РЕАЛЬНЕ НАРОДОВЛАДДЯ І ЙОГО ЗАВЕРШЕННЯМ МАЄ СТАТИ ВСЕНАРОДНЕ ВІЧЕ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЛЬШОСТІ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ САМООРГАНІЗОВАНОГО У ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ!

А чим це допоможе перед уявною всемогутністю виродків - прислужників Матриці?

Якщо не вийти за межі системи Матриці - не допоможе нічим. Але такий трансформований МАЙДАН НАРОДНОЇ ВОЛІ вже є невеличким проривом у нову реальність - початком ПЕРЕХОДУ. Всемогутність творців Novus Ordo Seclorum обмежується параметрами Матриці. Їх у ній і потрібно залишити. Або готуватись до гіршого ніж розстріл.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи