Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пентагон створить нове командування для допомоги Україні

Категорія:

Міністерство оборони США має намір створити нове командування для координації озброєння та навчання України. Робота у цьому напрямку вже розпочалася.

22070901.jpg

Фото: wikipedia.org

Згідно з даними ЗМІ, нове командування базуватиметься у німецькому Вісбадені, що неподалік від багатьох навчальних майданчиків, які використовують США для навчання українських військових поводженню із західною зброєю, пише Цензор.Нет.

В новому командуванні служитимуть близько 300 людей. Командування підпорядковуватиметься верховному головнокомандувачу Об’єднаних сил НАТО в Європі генералу Крістоферу Каволі.

CNN пише, що нове командування створить більш формальну структуру в збройних силах для управління поставками.

"Ця місія у Німеччині оптимізує систему навчання та допомоги, яку США та союзники створили на ходу після російського вторгнення", - зазначає The New York Times.

Повний план щодо створення цього підрозділу вже було передано міністру оборони США й очікується, що остаточне рішення буде ухвалено упродовж найближчих тижнів.

"Новий підрозділ свідчить, що США очікує продовження російської загрози для України та її сусідів ще багато років", - зауважує The New York Times.

Раніше ми вже писали, що Пентагон дасть назву операції в Україні й призначить генерала, який очолить навчання та допомогу.

Наші інтереси: 

Фундаментальна допомога Україні військових США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

А чи не буде це "командування", тормозили наступ. Адже це командування підпорядковане психопатам демократам. Ленд-ліз цьому доказ.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

А чи не буде це "командування", тормозили наступ. Адже це командування підпорядковане психопатам демократам. Ленд-ліз цьому доказ.