Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Паразити оговтались і повертають скасовані податки: куди в Україні дівся бензин

Світ:

Регулювання урядом ціни на пальне призвело до того, що його невигідно завозити в Україну автомобільним транспортом. На заправках – величезні черги. Наразі ціни на бензин та дизпальне уряд обмежив ціною у 34,10 грн/л та 38,7 грн/л відповідно. Проте, за оцінками директора "Консалтингової групи А-95" Сергія Куюна, дефіцит пального визначає його реальну ціну на ринку 40 грн/л і 45 грн/л. Гетманцев планує повернути всі акцизи та податки.

Дефіцит пального на АЗС  в окремих регіонах України пов'язаний з тим, що протягом останніх трьох тижнів ворог завдавав нищівних ударів по паливній інфраструктурі України. Зокрема, знищений Кременчуцький нафтопереробний завод, який був основним виробником пального в Україні, а також низка великих нафтобаз операторів ринку зі значними запасами пального.

Про це 29 квітня повідомила міністр економіки Юлія Свириденко і запевнила, що протягом 7 днів дефіциту палива не буде.

Але не всі біди у нас від окупантів, каже Дмитро Корчинський. У нас в Україні є посібники ворога та просто ідіоти. До того ж стало відомо про намір голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів Данила Гетманцева повернути акциз та повне ПДВ на паливо. Нагадаю, що на початку війни ПДВ було знижено до 7%. Тоді ціна буде більше 50 гривень за літр.

Законопроект Гетманцева також поверне усі податки на ввезені до України товари. Зараз, як відомо, в Україні усі податки та збори на ввезену продукцію скасовані.

Якщо зараз повернуть усі мита, акцизи та ПДВ, маленькі продавці, а не великі мережі, такі, як ОККО, WOG і SOCAR, "прогорять" і будуть змушені припиняти свою діяльність.

Наші інтереси: 

Розбираємо економічні проблеми, не дамо паразитам знову надіти податкові кайдани на підприємців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, голова комітету ВР може скасовувати закони України?!?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, голова комітету ВР може скасовувати закони України?!?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!