Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Особливості роботи в Польщі на заводах та фабриках

Трудова міграція до Польщі дуже популярна протягом кількох десятиліть. Високі заробітні плати, комфортні умови праці та соціальне забезпечення є ключовими причинами такого інтересу українців.

Знайти роботу в Польщі можна не лише кваліфікованим спеціалістам, а й людям без досвіду. Сусідня держава привітно зустрічає іноземних здобувачів та надає їм вакантні місця на заводах, фабриках, а також у будівельній та сільськогосподарській сфері.

Робота для українців на заводах Польщі

Сотні тисяч українців обирають роботу в Польщі на фабриках та заводах. Великі підприємства постійно потребують співробітників усіх категорій. Найбільш затребуваними вакансіями є:

  • пакувальники;
  • сортувальники;
  • маркувальники;
  • вантажники;
  • збирачі та монтажники автомобільних деталей;
  • комплектувальники;
  • оператори конвеєра.

Це далеко не повний перелік вакансій, адже на кожному підприємстві залежно від спеціалізації присутні різні посади. Якщо Вас цікавить робота в Польщі на заводі, вивчіть пропозиції від роботодавців на сайті компанії «Ukraincy Do Pracy». Скористайтеся зручним фільтром та оберіть оптимальний варіант для себе.

Вимоги до працівників заводів та фабрик

Особливих вимог до кандидатів польські роботодавці не висувають, але в деяких випадках важливі такі моменти, як:

  1. Рівень знання польської мови. Тих, хто знає мову, беруть на посади в першу чергу. Однак є безліч варіантів знайти високооплачувану роботу в Польщі без подібних навичок.
  2. Наявність спеціальності. Не завжди обов'язково мати вищу освіту, проте її наявність буде величезною перевагою. Наприклад, співробітники автомобільних заводів повинні розуміти будову систем транспортного засобу і без цих знань не обійтися. У свою чергу, сортувальники на тих же підприємствах не повинні мати кваліфікацію, адже їх зона відповідальності обмежується простими завданнями.
  3. Навички. Важливий момент, на який завжди звертають увагу наймачі. Вміти щось робити це вже добре, а якщо людина робить це якісно, то ще краще. Багато чого можна навчитися в процесі роботи, проте краще мати будь-які навички до початку пошуку вакансій на працевлаштування в Польщі. Працьовиті співробітники завжди цінні для підприємців, тому всі позитивні якості краще показати одразу.

Важливим критерієм є відсутність шкідливих звичок та хронічних захворювань, а за зловживання алкоголю будь-кому загрожує звільнення. Робота в Польщі для українців - це чудова можливість підвищити свої професійні якості. Багато компаній надають можливість навчатися та розвиватися у певній сфері, а саме відвідувати безкоштовні мовні курси та уроки підвищення кваліфікації.

Кращі варіанти для працевлаштування у Польщі

Найбільше підприємств зосереджено у великих містах країни: Варшаві, Гданську та Познані. Це – численні автомобільні заводи, промислові підприємства та конвеєри з виробництва техніки. Найчастіше іноземні претенденти їдуть до великих міст країни, адже знайти зайнятість тут точно вдасться. Робота в Польщі на одному з відомих підприємств приносить працівнику не лише гарний заробіток, а й престижність. Навіть після звільнення такого працівника з радістю приймуть на посаду в іншому місті чи іншому підприємстві.

До списку найпопулярніших підприємств у Польщі можна віднести пивоварний завод Warka, завод косметики «Avon», фабрика з виробництва енергетичних напоїв «Black Energy», завод з виробництва деталей для автомобілів Volkswagen, Mercedes, BMW, Land Rover та інші.

Не важко знайти роботу на заводі пральних машин у Вроцлаві, Олаві або Лодзі. На робочі посади приймають кандидатів віком від 18 років без знання польського.

Переваги роботи на заводах Польщі

Офіційне працевлаштування у Польщі дозволить стати рівноправним громадянином ЄС. Для початку можна з'їздити на кілька місяців, щоб ознайомитися з культурою країни, корінним населенням та вивчити ринок праці. На перший час підійде тимчасова зайнятість на підприємстві. Коли Ви будете впевнені, що хочете працювати та жити в даній державі, має сенс шукати довгострокові пропозиції.

Пробувши кілька місяців у Польщі, Ви не захочете повертатися. Гідний рівень доходу та численні можливості є головними стимулами залишитися та розпочати нове життя.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи