Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Онлайн-курс про те, як запускати свій стартап. Вже цієї осені

У вересні 2018 року агрохолдинг МХП і платформа інновацій Agrohub запускають освітній проект — online-курс How to Startup про те, як створити свій стартап.

how-startup.jpg

Злітаємо!

Він складатиметься з 10 відеоуроків, що будуть корисні не тільки технологічним підприємцям-початківцям, а й тим, хто вже занурений у тему. Навчати на курсі будуть українські та зарубіжні експерти.

Після проходження курсу, організатори обіцяють, що сформується чітке розуміння, на що звернути увагу на самому початку шляху, який план з обов’язкових «to do» для себе скласти, чого робити не варто і з якими проблемами можна зіткнутися, коли запускаєш свій стартап.

У How to Startup будуть включені і поради з аналогічних світових курсів. Для цього проводиться спеціальна аналітична робота, під час якої автори курсу збирають, узагальнюють й адаптують кращі українські та міжнародні практики. Автори підкреслюють, що курс буде орієнтований на стартапи з усіх галузей, не тільки агросферу.

Курс буде доступний безкоштовно.

Наші інтереси: 

Навчання. Нові методи і можливості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи