Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олена Зеленська закликала США надати Україні системи ППО (відео)

Категорія:

Спецтема:

Олена Зеленська відвідала США і виступила перед Конгресом. Вона стала першою в історії дружиною іноземного лідера, яка отримала можливість виступити з промовою в стінах цієї інституції.

olenazelenska.jpeg

Олена Зеленська у Конгресі США 20 липня 2022 року
Олена Зеленська у Конгресі США 20 липня 2022 року

Зеленська звернулася до конгресменів від імені українських матерів і дітей та всіх громадян, які загинули чи постраждали від російської агресії, і попросила більше зброї для України.

«Я зараз прошу річ, яку б ніколи не хотіла просити. Я прошу у вас зброю! Зброю не для того, щоб нести війну на чужу землю, а щоб захистити свій дім і право прокидатися в ньому живими. Я прошу у вас системи протиповітряної оборони, щоб ракети не вбивали дітей у їхніх візочках. Щоб вони не руйнували дитячі кімнати й цілі сім’ї», – сказала Олена Зеленська.

Це був перший виступ дружини президента іншої країни в американському конгресі в історії США. 20 липня Олена Зеленська звернулася до конгресменів від імені українських матерів і дітей та всіх громадян, які загинули чи постраждали від російської агресії, і попросила більше зброї для України.

 

Наші інтереси: 

Дивимося, як Україна ламає стереотипи політики. Нам потрібен міцний союз Україна–США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи