Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Обмовка за Фройдом: Камала Гарріс вважає себе керівником США. Джо Байден – «троянський кінь» лівого перевороту

Спецтема:

Вчора, 14 вересня, Камала Гарріс, кандидат у віце-президенти США, брала участь у віртуальному «круглому столі» з власниками малого бізнесу в Арізоні. Вона натхненно пообіцяла, що у разі перемоги демократів власники малого бізнесу отримають потужного союзника в Білому домі, який здійснюватиме програму «Build Back Better» («відновлення кращих»).

Захопившись, вона зробила обмовку за Фройдом: «A Harris administration, together with Joe Biden as the president of the United States…» («Адміністрація Гарріс разом з Джо Байденом як Президентом США…»).

Зрозумівши, що не те ляпнула, вона виправилась: «Адміністрація Байдена-Гарріс…». Але слово – не горобець.

Чимало оглядачів давно висловлюють думку, що Джо Байден – лише «троянський кінь», щоб привести до влади радикальних ліваків. Враховуючи його стан, він буде лише «вітриною» адміністрації, а реально керувати всім буде віце-президент. Демократи можуть навіть не гратись у такі ігри, а просто при першій нагоді оголосити Байдена недієздатним і відсторонити його від влади з передачею всіх повноважень віце-президентові.

Ну й кілька слів про програму «Build Back Better» («відновлення кращих»), яку Камала обіцяє втілювати у життя, якщо захопить Білий дім.

Ця програма – це відверто популістський набір гасел «за все хороше проти всього поганого». Хто добре володіє англійською – почитайте самі.

Програма обіцяє надати федеральну допомогу штатам та місцевим урядам, щоб підняти зарплату вчителям, пожежникам та іншим бюджетникам. (Угу, у нас в Україні теж дехто перед виборами обіцяв різко підвищити зарплату вчителям).

Програма обіцяє наймати безробітних у спеціальний корпус боротьби з пандемією. (Угу, ми в школі на уроках історії вчили, як в революційній Франції для боротьби з безробіттям створили спеціальні державні громадські роботи, на яких безробітним платили, аби вони щось копали. Врешті-решт це повністю виснажило бюджет держави).

Програма обіцяє «мобілізувати американське виробництво та інновації, щоб гарантувати, що майбутнє буде створено в Америці». (Цікаво, що значить «мобілізувати»? Дати команду «мобілізуйсь!»? А чому під час правління адміністрації Обами-Байдена американське виробництво уходило в Китай та інші країни, а от при Трампі навпаки – виробництва почали повертатись до Америки?)

Програма обіцяє встановити працюючим «гідну заробітну плату». (Угу, улюблене гасло всіх  політичних пройдисвітів).

Програма обіцяє допомогти малому бізнесу тим, що підніме податки на корпорації. Не жартую – не зменшення тиску на малий бізнес, що власне йому потрібно, а збільшення тиску на корпорації. (Це фантастика, адже Демократична партія є ставлеником транснаціональних корпорацій. Чи справді демократи планують наїхати на своїх донорів? У нас в Україні теж один ставленик олігархів прийшов до влади під гаслом «боротьби з олігархами». А потрапивши у владу, одразу про це забув).

Чого лише не пообіцяєш для захоплення влади.

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що Джо Байден - це "троянський кінь" для приходу у владу радикальних ліваків в особі Камали Гарріс.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

сила брехні – це облУда

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

сила брехні – це облУда

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Адміністрація Гарріс разом з Джо Байденом як Президентом США…-
Вельми цікава та промовиста обмовка!:) Аби ці мрії так і залишилися лише мріями....

Якщо прагнеш чуда - створюй його!