Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німеччина та Австрія повстають проти ковідототалітаризму. Оголосили РЕВОЛЮЦІЮ

Учасники: фермери, медики, пожежники, будівельники, поліція, музиканти, актори, військові. З 21 грудня по 21 лютого вони будуть виходити на вулиці кожен день (крім Різдва) у всіх 16 федеральних землях, у кожному селі чи місті.

Ми зустрінемося перед кожною ратушею чи урядовою будівлею, вашим муніципалітетом чи містом. Потім ми проведемо гучну демонстрацію і паралізуємо систему, доки уряд не скасує всі заходи з негайним набуттям чинності, повідомляється в групі Covidmuseum.
Ми маємо підкріплення з усіх професійних сфер. Особливо хочу виділити медицину та поліцію. З вівторка, 21 грудня, кількасот чергових поліцейських вийдуть із нами на вулицю.
Звичайно, вся акція протесту відбудеться лише в тому випадку, якщо ви, інші люди, приєднаєтесь до нас і підтримаєте нас усіма силами.
Ми хотіли б подякувати всім, хто багато працював у фоновому режимі.

 

Наші інтереси: 

Дивимося на європейські країни і беремо з них приклад, як боротися за свої права та свободи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи