Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Ковід-вакцинація Moderna і Pfizer може викликати запалення міокарду в молодих чоловіків – МОЗ Японії

Світ:

Міністерство охорони здоров’я Японії назвало запалення серцевого м’яза і зовнішньої оболонки серця у молодих чоловіків можливими серйозними побічними ефектами вакцинації від ковіду.

Цікаву інформацію повідомляє найбільша в Азійсько-Тихоокеанському регіоні медійна компанія NHK (Nippon Hōsō Kyōkai, Японська телерадіомовна корпорація). Цікаво, що матеріал опубліковано ще 4 грудня, проте світові агенції його «не помітили».

Отже, як повідомляє NHK, Міністерство охорони здоров’я Японії назвало запалення серцевого м’яза і зовнішньої оболонки серця у молодих чоловіків (саме чоловіків) можливими серйозними побічними ефектами вакцин від COVID-19 Moderna і Pfizer.

У міністерстві зазначається, що станом на 14 листопада з кожного мільйона осіб, яким була введена вакцина Moderna, такі побічні ефекти були зареєстровані у 81,79 молодих чоловіків у віці від 10 до 19 років і 48,76 чоловіків у віці від 20 до 30 років.

У тих, кому вводили вакцину Pfizer, такі побічні ефекти мали 15,66 чоловіків у віці від 10 до 19 років та 13,32 чоловіків від 20 до 30 років на мільйон вакцинованих.

У міністерстві відбулася нарада експертів. Було запропоновано попереджати людей про ризик, надрукувавши інформацію про «серйозні побічні ефекти» на документах, що супроводжують  вакцини.

Також від лікарень вимагатимуть детально повідомляти про всі випадки, коли такі симптоми з’явилися протягом 28 днів після вакцинації.

На нараді було розроблено план заходів, і міністерство почало доводити цю інформацію до муніципалітетів.

Наші інтереси: 

Якщо людина бажає вакцинуватися, то вона має право знати про можливі побічні ефекти. Якщо людей примушують до вакцинації, не попереджаючи про можливі негативні ефекти, то це є злочином.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, це перша країна, де таке визнано офіційно...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, це перша країна, де таке визнано офіційно...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Важлива інформація!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Головне, що не захворіють на ковід.

Поки дихаю - сподіваюсь!