Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Найбільша в Україні фотостудія Depositphotos працюватиме у Києві

Depositphotos відкриває найбільшу в Україні та Східній Європі фотостудію. Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Український фотобанк Depositphotos створив Lightfield Productions — масштабну фотостудію площею у 2500 квадратних метрів та креативний хаб для фотографів. Комплекс розмістили у Києві на вулиці Польовій, поруч зі станцією метро Політехнічний інститут, де вже знаходиться офіс Depositphotos.

У фотостудії працюватимуть спеціалісти з кастингу, гримери, стилісти, продюсери, команда пост-продакшену та креативний відділ.

Зйомки здійснюватимуться незалежними фотографами, яких студія запрошує до проектної співпраці. Для зйомок у Lightfield доступні 14 студійних зон і різноманітні декорації.

Концепцію студії влаштовано так, щоб фотограф міг зосередитися на творчості, не витрачаючи сил і часу на організацію зйомки та інші клопоти.

Lightfield робить ставку на формування активної української фотоспільноти. На даний момент студія вже запустила фотошколу, куратором якої є журнал Bird in Flight.

 

Джерело.

Наші інтереси: 

Більшість людей - візуали. Фотографія - це чи не один з найголовніших інструментів, які впливають на наші рішення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи