Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

НАТО боїться Росію, бо не має чим воювати – Юрій Романюк

Категорія:

Про те, як змінювалися публічні заяви генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який був дуже обережним на початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, а також про те, що Україна отримає танки, коли добудують танкоремонтні цехи в Польщі.

22060901.jpg

Бойова машина Marder 1АЗ. Фото: wikipedia.org

Юрій Романюк, голова всеукраїнської громадської організації "Україна в НАТО", нагадав, що до 24 лютого 2022 року Єнс Столтенберг казав про те, що жодний солдат НАТО не буде воювати на території України, що війська НАТО не будуть вв'язуватися у війну в Україні. По суті, такими заявами НАТО стимулювала Путіна до війни. Так само і США заявляли, що жодний американський солдат не буде воювати в Україні.

Отже, Путін зрозумів, що йому віддали Україну на поталу. Хотіли знайти компроміс і хотіли, щоб Україна сама здала свої території, а також визнала анексію Криму та Донбасу.

Нагадаю, що 24 лютого, коли російські війська перли з трьох напрямків в Україну, керівництво НАТО просили Росію зупинитися та розгортали свої додаткові сухопутні та повітряні сили в Східній Європі. НАТО заявляла, що у бойові дії не втручатиметься. Тільки після саміту НАТО в Мадриді 29 червня альянс вирішив надати Україні політичну та практичну підтримку. А вже у листопаді на своїй асамблеї НАТО визнала Росію державою-терористом.

Тільки героїзм та мужність українських воїнів і ЗСУ змусили їх змінити свої позиції й повернути на 180 градусів. Вони побачили, що нема "другої армії світу".

Юрій Романюк нагадав, що президент США Трамп в часи свого президенства вимагав від держав-країн НАТО виділяти хоча б 2% свого ВВП. Тоді Німеччина виділяла 0,9%. Ми писали тоді, що Трамп заявив про небажання захищати Німеччину від Росії та пояснив своє рішення скоротити американський військовий контингент у Німеччині.

Україна змусила НАТО перестати боятися Росії, знищивши як мінімум 60% усіх танків країни-агресора.

Експерт зауважив, що НАТО окрім офісу не має ніякої зброї. НАТО має хіба що розвідувальні літаки та володіє кіберзахистом.

Танки в Україні будуть тільки тоді, коли буде ремонтна база для них. Про це та інше дивіться в цьому відео:


Юрій Романюк не жартує: США і НАТО справді запросили Росію напасти на Україну. Про це у статтях:

Наші інтереси: 

Війна зруйнувала не лише міф про "другу армію світу", а й про могутність НАТО.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

«Наші інтереси: Війна зруйнувала не лише міф про "другу армію світу", а й про могутність НАТО», а також, про слабкість українців !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

«Наші інтереси: Війна зруйнувала не лише міф про "другу армію світу", а й про могутність НАТО», а також, про слабкість українців !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !