Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у серпні 2022: оновлене радіо, постіндустріальний перехід, міграція на нову платформу

Радіймо, друзі! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами! Нещодавнє відкриття прихованої мети Євангелія дозволяє нам діяти рішуче, чітко та ефективно.

220314no.jpg

Плануємо, малюємо, реалізуємо!
Плануємо, малюємо, реалізуємо!

Оновили роботу нашого радіо. Щоб пішла трансляція, досить просто натиснути кнопку вгорі сторінки. Радіо НО пропонує найкращі пісні українською, польською, литовською, англійською, німецькою, французькою та іншими мовами. Якщо хтось знайшов в Інтернеті гарну пісню і вона дуже сподобалась – давайте на неї посилання в коментарях. Будемо спільно наповнювати репертуар нашого радіо.

Дослідження євангельських подій як опису стратегічної комунікаційної кампанії Ісуса Хреста дозволило з’ясувати істинну мету цієї кампанії – розділення людей і людиноподібних тварин. Про це у статті «Прихована мета стратегічної кампанії Ісуса Хреста». Незабаром буде озвучення.

Це стрижнева ідея Великого Переходу – від індустріальної до постіндустріальної цивілізації. Саме вона буде в основі світоглядної, організаційної та технологічної трансформації України. Про це ми поговоримо у двох наступних статтях. Починається конкретика.

Перша стаття вже готова: Нагірна проповідь як програма постіндустріального переходу: від диктатури психопатів до республіки людей

Фактично, ми підходимо до завершення теоретичної частини нашої справи. Можливо, вже з кінця осені перейдемо до практики.

А ось і друга стаття: Республіка демосів – зрілий етап волонтерського руху: ідея, організація, колективний розум

На завершення цієї теми: Республіка волонтерів: відродження української традиції – короткий огляд

В плані переходу до нового етапу ми починаємо переведення сайту на нову платформу. З 2012 року наш сайт працює на платформі Drupal-7, але вона вже застаріла і з кінця цього року вже не буде підтримуватися розробниками. Це неминуче призведе до дірок у безпеці та зробить сайт беззахисним проти майбутніх кібератак.

Тому вже в цьому місяці ми розпочали міграцію «Народного Оглядача» на платформу Drupal-9. Фактично, треба буде перезібрати сайт на новому технологічному фундаменті. Процес заплановано на чотири місяці, тобто до початку зими ми все маємо успішно завершити. Це вимагає додаткових фінансових витрат, але плюс в тому, що іншого виходу в нас просто не існує, відтак і нема зайвих сумнівів. Так що ми точно знаємо, що треба робити, – і це чудово.

Функціонал НО залишиться без змін – просто його буде перенесено на передову систему керування вмістом. Після цього можна буде думати про розробку нових можливостей сайту.

У мене таке відчуття, що чим далі, тим цікавіше. Війна виступила потужним прискорювачем перетворень. Якщо до війни кардинальні зміни очікувалися років через двадцять, то тепер виглядає так, що у 2025 році ми будемо жити в постіндустріальній реальності Вільної Української Держави.

Але для цього доведеться гарно, енергійно, творчо попрацювати. З нашою дружною компанією – це одне задоволення.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Хай буде!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Хай буде!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Протягом останнього місяця ми здійснили тестування нашого музичного радіо. Будемо його вдосконалювати, оскільки з'ясувалося, що сучасні браузери здійснюють передзавантаження музичних файлів, тому відкриття сторінок НО може різко збільшувати інтернет-трафік. Тимчасово радіо відключили, але до кінця місяця маємо його поліпшити.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Додав до статті гарну пісню! Стежте за новинками на https://www.ar25.org/radio/ukrayinska-pisnya.html

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Оновили роботу нашого радіо! Прошу перевірити як працює. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Надія Олегівна.
0
Ще не підтримано

Радіо працює. Якщо переходжу на іншу статтю, то вимикається. Після увімкнення продовжує грати та само композиція, навіть якщо пройшло кілька днів. Якщо вийти повністю з НО, то не грає. А якщо вийти натиснувши, наприклад в мене кнопку посередині внизу, то грає.

Зображення користувача Валерій Швець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Які Ви молодці!!!