Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у грудні 2020: алгоритмізуємо стратегію, підтримуємо щедрими дарами!

У листопаді ми виконали всі поставлені завдання щодо розвитку сайту та його змістовного наповнення. Відтепер переходимо до розробки  методики формування демосів у контексті поточної кризи.

201208emmawatson.jpg

Емма Вотсон (етико-інтуїтивний інтроверт, «Миротворець», 4 квадра)
Емма Вотсон (Emma Watson, етико-інтуїтивний інтроверт, «Миротворець», 4 квадра)

У минулому місяці ми остаточно з’ясували, що Добра Новина є концентратом 7-тисячолітньої арійської традиції. Останнім поштовхом, що привів до цього висновку, стало розкриття ще однієї фальсифікації Євангелія. Настанову Ісуса Хреста «Коли хто хоче бути першим, хай буде усім дияконом» (Марко 9.33–35) в канонічних текстах перекладають «Коли хто хоче бути першим, хай буде усім слугою». Це перевертання сенсу цієї настанови, адже диякон (дяк, діяк, діяч) – це не слуга, а відповідальний керівник другого рівня, який доповнює діяльність голови громади. Дияконами називали міністрів та інших відповідальних урядовців, які завідували певним напрямком діяльності.

Сенс настанови Ісуса в тому, що свої таланти треба реалізовувати не хаотично, а в легальній структурі громади – за допомогою громади, яка дає для цього необхідні ресурси, і на благо громади. Згідно з Євангелієм, в Ісусовій громаді було четверо дияконів – відповідальних діячів, які очолювали чотири системні функції:

  • диякон-писар – апостол Іван Заведей,
  • диякон-суддя – апостол Яків Заведей, брат Івана,
  • диякон-осавул – апостол Симон-Петро,
  • диякон-скарбник – апостол Андрій, брат Симона.

Перша пара дияконів була озброєна магічною силою – Іван і Яків уміли керувати блискавкою, тому отримали ініціативне ім’я Воанергес – «Сини блискавки». Інша пара дияконів – Петро і Андрій – були озброєні мечами. Докладніше про все це у статті «Устрій демосів: настанови Євангелія – Доброї Новини арійської традиції».

Розуміння цих організаційних і термінологічних основ дуже важливе для формування постіндустріальної церкви-держави, нової сокупії – духовної республіки «Вільна Українська Держава». Загальна схема її творення описана у програмній статті «Стратегічний дороговказ: що неймовірніше, то більше шансів досягнення успіху».

Злітаймо!
Злітаймо!

Але де знайти людське середовище, сприятливе для формування спочатку аріянської віртуальної церкви, а потім – церкви-держави? Як завжди, сама криза несе в собі засоби для її подолання. З’ясувалося, що критерієм приналежності до цього середовища є позитивне ставлення до Дональда Трампа – про це у статті «Позитивне ставлення до Трампа є критерієм належності до середнього класу – експрес-тест». Для формування цього середовища ми створили групу «Українці за Трампа» в мережі Фейсбук.   

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Також ми здійснили важливі вдосконалення нашого сайту. Найголовніше – запустили лічильник переглядів сторінок:

У грудні маємо розробити алгоритм практичного формування демосів.

Також підіб’ємо попередні підсумки застосування молитви за перемогу Дональда Трампа – вже є яскраві несподівані результати.  

Далі розгортаємо відеопроект під назвою «Гартленд: тут і тепер».

Для популяризації і глибшого обговорення досліджуваних тем дивіться світоглядний концентрат у форматі «Гартленд: фрагменти».

Стежимо за подіями у світі. Зараз найбільша увага прикута до США, адже на виборах президента вирішується доля цілого світу. Цій темі присвячена серія публікацій Володимира Щербини.

За останній місяць ми озвучили два десятки важливих статей з серії «Озвучена історія аріянства» та інших статей світоглядного характеру – їх можна прослухати на нашому Ютуб-каналі, а також на радіоканалах Аріянство – релігія Гри та Нова Європа.

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У цій справі навіть «дитяче запитання» може стати ключовим і дати правильний імпульс для всього нашого руху.

        Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

З цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими. І це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Колір Ночі - Кораблі (демо 2013)

Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

йду Шляхом ПРАВи Творця

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

йду Шляхом ПРАВи Творця