Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш Генштаб володіє ситуацією. 24 лютого російські крилаті ракети влучали в макети – Євген Карась

Український Генштаб був готовий до російської агресії. Ситуація розвивається по нашому, а не по російському сценарію. РФ вже визнає свої втрати, а це означає, що кількість, які вони оголошують, можна помножати на 10. Південь від Києва – повністю вільний.

Одеса днями підбила російські десантні кораблі, які готувалися до висадки десанту. Об'єктивно картина є оптимістичною для нашої оборони. У ворога вже не лишилося крилатих ракет, інші види зброї ураження вони економлять, бо дуже мало залишилося, тому вони посилають літаки та гелікоптери. На убой, – як каже Євген Карась, український громадський діяч, який бере активну участь у російсько-українській війні.

Російських агресорів він називає нелюдами, тому що вони розстрілюють конвої з цивільними авто з надписом "діти". Каже, що ці створіння мають зменшити свою популяцію в рази. В Бучі загинула жінка з двома дівчатами, машину якої розстріляли. Російські орки сідають в цивільні авто, щоб просуватися по прифронтовій території, а поруч саджають цивільне населення.

Докладніше дивіться у відео на Ютубі.

А ось що залишилося від російських окупантів під Миколаєвом:

 

Наші інтереси: 

Прислухаємося до порад реального воїна. Просить не "включати режим суперпараної на Західній Україні", коли місцева тероборона прискіпливо перевіряє усіх, чим утруднює логістику і вантажі, які йдуть з Польщі. Просить мати здоровий глузд. Усіх нас він закликає підтримувати себе в бадьорому стані, виходити на вулицю прогулюватися і дбати про здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав відео про те, що залишилося від російських окупантів під Миколаєвом.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав відео про те, що залишилося від російських окупантів під Миколаєвом.

Все, що робиться з власної волі, – добро!