Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Націоналісти охороняють та наводять лад біля пам’ятника УПА в Харкові

31 березня представниками Молодіжного Націоналістичного Конгресу та інших патріотичних організацій Харківщини був попереджений можливий напад на пам’ятний знак воїнам УПА.
За інформацією, яку отримали напередодні, 31 березня орієнтовно о 10 годині зі згоди міської влади мав статися демонтаж цієї споруди. Охорона монументу була організована зусиллями активістів Молодіжного Націоналістичного Конгресу, Спілки Української Молоді, організацій „Пласт” та „Патріот України”.

За ініціативи МНК було проведене прибирання паркової території навколо монумента. На велике здивування, до прибирання приєдналась велика група учасників так званого „суботника”. За словами свідків, подібної трудової активності на цьому місці ніколи раніше не спостерігалося. Час від часу біля монумента з’являлися молодики специфічної зовнішності, що не беручи участі у заході, пильно розглядали оточуючих. Дивувала значна активність преси.

На щастя, жодних активних агресивних дій учасники акції не зафіксували.

Враховуючи часті акти вандалізму та постійну небезпеку знищення монумента, активістами харківських патріотичних організацій планується спільно налагодити цілодобову охорону пам’ятника.

Прес-служба ХОО МНК
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи