Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 108
  • Переглядів: 126

На посаду Президента та віцепрезидента США балотуються два ліваки

Категорія:

Камала Гарріс визначилася зі своїм кандидатом на посаду віцепрезидента. Ним став губернатор штату Міннесота, переконаний соціаліст Тім Волз.

20240807walz.jpg

Камала Гарріс і Тім Волз

Це стало для багатьох несподіванкою, адже політтехнологи радять кандидатам у Президенти США обирати в кандидати у віцепрезиденти представника іншого крила тої самої партії. Це підкреслює єдність партії та спонукає йти на вибори та голосувати за Президента тих членів партії, хто представляє інше крило.

Проте лівачка Камала Гарріс обрала лівака Тіма Волза (Tim Walz), хоча ще кілька днів тому політологи були впевнені, що кандидатом у віцепрезиденти стане поміркований демократ Джош Шапіро (Josh Shapiro), губернатор Пенсильванії. Його популярність у «невпевненому штаті» Пенсильванія могла принести Камалі голоси штату, які їй дуже потрібні (Тім Волз з глибоко продемократичного штату Міннесота додаткових голосів не принесе – його штат вже понад 20 років і так стабільно голосує за демократів). Але  єврейське прізвище Шапіро могло відштовхнути ліворадикальних прихильників Камали, котрі зараз влаштовують агресивні мітинги з палестинськими прапорами та спалюванням американських прапорів. Тож Камала вирішила робити ставку на цих радикалів.

Дуже дивує, що багато українських блогерів та журналістів раптом так захопилися Камалою, називають її «розумницею», бажають їй «перемоги на виборах», «розчавити цього Трампа» тощо. От з чого така ейфорія? Ви хоч знаєте, що саме збирається відстоювати Камала на посаді Президента? Що вона зробила для України? Що вона взагалі думає про Україну?

Єдине, що Камала зробила для України – вона 18 лютого 2022 року особисто сказала Володимиру Зеленському, що буде повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Це казала не тільки вона, шкода, що Зеленський не послухав.

Висловлювань про Україну було тільки два. Перше: вона на одному з виступів пояснила, що «Росія велика країна, а Україна – маленька країна. І велика країна напала на маленьку країну». Все.

Друге висловлювання. Під час спільної пресконференції з Президентом Польщі журналістка запитала Камалу, як США збираються допомагати українським біженцям. Камала відповіла: «Друг у біді, це друг у біді…» після чого заржала своїм фірмовим сміхом гієни й передала слово польському Президентові.

Зараз вона взагалі нічого не говорить про Україну. Вона взагалі зараз ні про що не висловлюється. Демократи зараз відчайдушно намагаються відгородити її від публічних виступів (особливо від зустрічей з журналістами та різних дискусій), щоб вона там не наговорила дурниць, які занулять її поточний рейтинг. Цікаво, як довго вдасться тримати її «на карантині»? Кілька днів тому організація чорношкірих журналістів (взагалі-то вороже до Трампа і дружнє до Камали середовище) запросила Дональда Трампа і Камалу Гарріс на «прожарення». Трамп не злякався, прийшов і відповідав на гострі й дуже неприємні запитання. А Камала злякалася прийти навіть на цю зустріч з переважно дружніми до неї журналістами. Також Камала вже відмовилася від теледебатів з Дональдом Трампом 4 вересня.

Є у Камали Гарріс ще одне слабке місце. Про Дональда Трампа вже «нарили» весь бруд, який тільки можна було знайти. Його життя досліджено під мікроскопом посекундно. Щось ще знайти проти нього практично нереально. А от про Камалу таких «розкопок» ще не було. Тож можна очікувати, що незабаром, ближче до виборів (тобто у жовтні) виллється потужний брудний потік про її життя, її проколи, її висловлювання, її цінності. А там є що узнати. І про те, як вона прийшла в політику (брудна, аморальна історія), і про те, що вона робила на посаді прокурора, і про різні мутні схеми, які вона крутила разом зі своїм чоловіком (вона вийшла заміж у 50 років за свого ровесника адвоката), і ще багато чого, про що ми зараз навіть не здогадуємося.

Взагалі, американські вибори тим цікаві, що до останнього моменту не відомо, хто переможе. Тож стежимо, як розвиватимуться події.

Наші інтереси: 

США вступають у стадію не просто виборів, а реально чорно-білого протистояння, коли кандидати, що відстоюють свободу (навіть якщо комусь із нас вони особисто не подобаються), виступають проти пари ліваків, які бажають знищити цінності, на яких побудована західна цивілізація. Те, що зараз відбувається у США, впливає на весь світ, зокрема на Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Камала – типова середньофункціональна психопатка. Тому ці вибори в США – це контрастне протистояння людей і психопатів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Камала – типова середньофункціональна психопатка. Тому ці вибори в США – це контрастне протистояння людей і психопатів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!