Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

Ми влаштували дебати, щоб перевірити сережки з Bluetooth, яких, звісно, не було в Камали Гарріс – Wired (США)

Категорія:

Спецтема:

Чи могла віцепрезидентка США Гарріс використати ці аудіо-навушники Bluetooth, щоб отримати перевагу в дебатах? Дехто розгадав причину, чому Камала Гарріс була набагато кращою за Дональда Трампа на президентських дебатах. І не тому, що вона була ліпше підготовлена або була кращим оратором.

241002kamala.jpg

Камала Гарріс та її гаджети

Ні. Вона, мабуть, була з навушниками Bluetooth, ретельно замаскованими під пару сережок з перлами. Очевидно. Такі навушники дійсно існують. Аудіо-навушники Nova H1, про які говорять конспірологи, дійсно мають велику схожість з сережками, які були на Камалі на тих дебатах, пише Wired.

Звичайно, її сережки були насправді від Tiffany & Co, а не з кампанії на Kickstarter 2021 року, але концепція все одно викликала інтерес. Чи може ця так звана аудіо-прикраса стати ідеальним кросовер-продуктом для тих, хто хоче дзвонити або слухати музику без громіздких навушників або вкладишів, що звисають з вуха?

Ми тиждень носили їх на вухах, щоб з'ясувати це, зауважує редактор Wired і пише, що перші враження багатообіцяючі. Nova H1 доставляють у чомусь схожому на скриньку для ювелірних прикрас, і він впевнений, що ця стильна деталь не випадкова. Потягніть внутрішню коробку на себе, як шухляду, щоб зсунути зовнішню кришку, і навушники з'являться на досить яскравому жовтому тлі – перламутровому квадратному зарядному футлярі, прикрашеному брендингом Nova. Футляр пластиковий, а сережки сидять на такій же пластиковій панелі, яка піднімається, щоб представити їх вам, коли ви відкриваєте кришку. Це – приємний штрих, але все це виглядає дешево і не відповідає преміальному вигляду, який намагаються представити.

Самі сережки не можна назвати делікатними. Перлина насправді є справжньою прісноводною перлиною, з'єднаною з сережкою на ваш вибір, – застібкою або шпилькою, але делікатною її не назвеш. Проте, коли вони закріплені на вусі, вони виглядають принаймні як прикраси, – більше як біжутерія, ніж як ювелірні вироби. Але вони виглядають цілком доречно.

Авторка статті зауважує, що сережки, які вона тестує, пропонує саме ту силу затискання, яка необхідна для надійної фіксації, не викликаючи при цьому дискомфорту, що справді вражає. "Я дійсно могла забути, що вони на мені, тобто їх можна носити просто як сережки, але при цьому бути готовою до аудіо-дійства, коли це буде потрібно", – пише вона.

Цьому сприяє той факт, що вони переходять у сплячий режим, коли не виявляють жодного звукового сигналу, і забезпечують до шести годин активного використання. Це означає, що ви можете користуватися ними цілий день, а футляр забезпечує три повні зарядки.

Коли ви дістаєте навушники з футляра, вони автоматично переходять у режим з'єднання. Мій телефон без проблем знаходить їх, і за лічені секунди вони з'єднуються, каже автор. Я одразу ж переходжу до плейлиста в Tidal і починаю слухати.

Тож, можливо, це гарна новина, що компанія Icebach Sound Solutions, яка придбала патенти та інтелектуальну власність Nova, коли Nova припинила свою діяльність у 2023 році, працює над розробкою абсолютно нової версії сережок. Компанія показала перші зразки на виставці CES 2024 і зараз шукає ювелірну компанію, з якою можна було б співпрацювати, щоб допомогти виробляти продукт у великих масштабах.

Це також потребує інвестицій, чому, звісно, посприяв ажіотаж навколо дебатів. Зараз ви можете придбати "спеціальне видання для президентських дебатів" на eBay (нічим не відрізняються від оригінальних сережок, як ви розумієте), за $1,898 в сріблі або $1,998 в золоті – значна надбавка до ціни, за яку вони продавалися спочатку. Я б захоплювалася їхньою сміливістю, якби це не виглядало так нахабно.

Чи варто їх купувати – за такою ціною чи за будь-якою іншою? Безумовно, ні. Але чи є вони інтригуючою концепцією для майбутнього? Я б сказала, що так.

Наші інтереси: 

Цікаво, як новітні технології допомагають навіть в дебатах.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта (+аудіо)

Народна держава формується не окремими людьми, а організованими громадами людей. Роман «Вулик Геллстрома» (англ. Hellstrom's Hive, 1973) – це політичний проект заснування народної держави –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, неймовірно. Натомість, технологія ще неготова боротися зі шахруванням…

! Сережки — українською: кульчики!

Перевірила: перекладні словники ще зросійщені :((

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, неймовірно. Натомість, технологія ще неготова боротися зі шахруванням…

! Сережки — українською: кульчики!

Перевірила: перекладні словники ще зросійщені :((

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !