Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Містом "керують" студенти

П’ять днів 18 студентів вищих навчальних закладів Рівного працювали керівниками міста.
Шестеро з них навчаються на факультеті менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування. Це Максим Ворожко, Алла Самчук, Наталія Вострікова, Марина Лось, Юлія Доманська та Оксана Лукашук.

У рамках акції "День з керманичами міста" студенти проходили стажування при керівниках управлінь та відділів Рівненського міськвиконкому. Це дозволило молодим людям не лише ознайомитися з роботою місцевих чиновників, але й побачити перспективні напрямки самовдосконалення.

Також у заході взяв участь п’ятикурсник НУВГП Андрій Токарський, якому випало стажуватися у заступника міського голови з гуманітарних питань Світлани Богатирчук. Як розповів Андрій, він зовсім з іншої сторони поглянув на роботу влади у напрямку реалізації молодіжної політики. Оскільки Андрій займається громадською роботою, тому йому це було особливо цікаво. Він вважає, що такі стажування не тільки покращують співпрацю влади з молоддю, але й допомагають знайти нові альтернативні шляхи вирішення проблем у цій сфері.

Нагадаємо, що подібна акція у Рівному відбулася уже вдруге. Минулого року серед студентів рівненських навчальних закладів розповсюдили 200 анкет, з яких у результаті оргкомітет акції відібрав 18 молодих людей, котрі й стажувалися в міській раді.

Людмила СТУПЧУК


--------------------------------------

В тему:

Нова парадигма менеджменту ХХІ століття

Органічний менеджмент—XXI. Українська модель

Авторитарна модель управління з точки зору сучасного менеджменту

Варнова самоорганізація і принцип Пітера

Сучасні психоінформаційні методи формування колективу

Соціополіси як точки цивілізаційно-расового переходу

Долю народів визначають університети, а не партії і уряди
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи