Зображення користувача Тарсенова Чайка.
Тарсенова Чайка
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Метод впливу на майбутнє

«Матеріалізація бажань» - поняття відоме, зрозуміле більшості; технології їх запуску доступні  й адаптовані для застосування. Кожен, хто цікавиться психологією, із радістю вчитиме Вас дієвим способам впливу на реальність. Як зразковий учень, забажавши джип, через деякий час, Ви матимете їх кілька, правда, ще через деякий час пошкодуєте й шукатимете справжньої професійної допомоги у тих, хто працює у сфері екології успіху.

Парампара (з санскриту) означає безперервний ланцюг спадкоємності, коли знання передаються поколіннями без змін.  Якихось 5 тисяч років тому їх почали записувати, і тільки наприкінці 19 сторіччя – масово тиражувати. Але, доступні кожному, вони (у багатьох друкованих варіантах) перестали бути істинними, бо втратили свою духовну основу, яка ініціюється у живому спілкуванні  за допомогою Вчителя.

Методів матеріалізації бажань безліч. Вони передбачають ментальну роботу людини типу «Думай і багатій».  Так працює сучасна психологія. Але непрофесійна, яка, оголивши методики, забула про фундаментальні знання побудови Всесвіту.

Пан Лазарев, на основі своїх сенсорних спостережень, відмічає надзвичайну прогресію росту кармічних реакцій у житті людини за її неправильні дії.  Однаковий негативний вчинок, здійснений 200, 150, 10 років тому, має різну силу покарань. У час зміни епох, тобто наш  час, спостерігається феном експоненту – посилення реакції за наші неправильні дії. Оскільки людство активно включається (а цьому, очевидно, настав час) у візуалізаційні експерименти, важливими стають не тільки екологічні дії, а й екологічне мислення – тобто таке, яке не порушує принципи світоустрою. Тому термін «екологія успіху» слід розуміти як технології досягнення успіху, відповідні законам Творця Всесвіту.

?То як же допомогти собі у досягненні успіху?

Восьма Упанішада древнього санскритського трактату про фундаментальні закони життя «Шрі Ішопанішад» вказує на «найвеличнішого з усіх …. Верховного Господа   ……, того, хто з незапам’ятних  часів виконує бажання кожного». Буденною мовою  розуміємо це так, що є деяке Вище начало світотворення, яке пов’язане з кожним із нас і від якого іде увага до кожного. «Найвеличніший з усіх, безтілесний, всезнаючий, бездоганний, що не має вен, чистий  і  безгрішний, самодостатній філософ….»  реагує на наші бажання.  Тому наш обов’язок – слідкувати за тим, що відбувається у нашому розумі.

Те, що ми носимо в собі – свідоме й підсвідоме (або внутрішній світ) - контактує з Вищим началом. Отже, треба робити перевірку: хто я і що я ношу в собі. Проста порада: взяти ручку й записати усі свої бажання – для багатьох виявляється важкою роботою. Бо, зробивши ревізію довжелезного списку, із сотні бажань залишається з десяток власних  - своїх, а не продиктованих батьками, дітьми, вчителями, рекламою, суспільством. (Нехай читач не залишиться зараз осторонь, а  впродовж кількох наступних днів  складе і свій список та відділить «пшеницю від куколю», бо ж Вища сила реагує на те, що ми в собі носимо.)

Звернімося до психологічних досліджень. Випускники Гарварду у анкетах описували свої плани на майбутнє. Пізніше дослідники проаналізували за допомогою яких якостей  частина з них досягали успіху. Виявилося, що найважливішою була  навичка мислення категоріями цілей –  «не те, чого я не хочу, а в чому я як особистість хочу реалізуватися».

Часто люди не замислюються  над тим, чого хочуть -  просто «функціонують», витрачають енергію на розсіювання, думають про одне – говорять друге;  реагують на життя не як лідери, а як шизофреники - розірвані нецілісні особистості.

ЗНАЙТИ В СОБІ ЄДНІСТЬ!  - ось формула успіху.   Життя визначається тим, що в людини усередині - це точка опори, щоб перевернути світ. У миті ТУТ і ТЕПЕР  - наша свобода, яка формує майбутнє. Тому важливо: по-перше -  добре усвідомити своє бажання й не відторгнути його; по-друге – обміркувати що воно означає і як його реалізувати; по-третє – не носити його в собі, а виходити в соціум, взаємодіяти, шукати можливості, знаходити однодумців, проявляти активність,  і, по-четверте – діяти.

? «А до чого тут Упанішади», – запитаєте Ви?

Річ в тім, що розгортання матеріалізації бажання та його наслідків, залежить від Вашого глибинного особистісного уявлення про самого себе і свої відносини із світом. Це може бути система самотності або система підсвідомого розуміння, що є сила, яка Вас веде і любить. У залежності від того, що в глибині  - різні сценарії в житті.  ?Наскільки стабільним є Ваше відчуття жити з кимось всередині себе, чи часто Ви його втрачаєте?

Вправа - медитація №1:

Уявіть  що ніякої Вищої сили Всесвіту не існує.  Або немає ніяких стосунків з Ним – Ви одні у цьому світі. Уявіть  що усі проблеми, які є у Вашому житті, треба вирішувати самому, ніхто не допоможе, …  Кілька секунд відчуйте стан вселенської покинутості, запам’ятайте його.

Уявіть, що є Вище начало, яке реагує на Вас енергією Любові. Сила цієї  любові завжди присутня з Вами. Ви живете з таким розумінням, з таким досвідом. Сила дає направленість, захист, підтримку, …  Зафіксуйте це почуття.

(Знову прошу читача не бути осторонь. Зробіть цю вправу самі, допоможіть виконати її своїм близьким. Обговоріть свої стани і почуття)

Вправа-медитація №2:

Уявіть  ситуацію самотності, коли  ніякої сили немає, Ви одні. Подумки подивіться на своє життя: як воно розгортається, коли немає  підтримки   …… у сфері кар’єри (уважно обдумайте), у сфері багатства , грошей…, у сфері взаємовідносин ….,  у сфері ставлення  до себе, свого внутрішнього  світу   (подумати),  у сфері здоров’я (….).

Уявіть підтримку Верховного Господа, енергія Любові від Найвищого джерела йде до Вас  і завжди відчувається. Подумайте, якщо постійно жити із таким почуттям, то що відбуватиметься у сфері кар’єри (уважно обдумайте), у сфері багатства, грошей …, у сфері взаємовідносин ….,  у сфері ставлення  до себе, свого внутрішнього  світу  (подумати),  у сфері здоров’я (….). Зафіксуйте свій стан.

Яку медитацію  у глибинних сферах своєї свідомості людина створює – така реальність до неї і прийде. ?Є проблеми?  Починайте вирішувати їх з медитації. Уявляйте реальну подію, налаштовуйте  внутрішні відчуття зв’язку з Вищою силою, відчувайте єдність з Любов’ю, входьте  в ситуацію і спостерігайте за її розгортанням. Сконцентрувавшись на силі зв’язку із Всевишнім – знайдете  рішення.  Це і є універсальне правило. !Непотрібно агресії! !Все вирішується через Любов!

Автор узагальнила лекцію ведичного психолога Олега Гадецького «Метод впливу на майбутнє», повний зміст якої можна почути тут.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Щодо матеріалізації думок - хотів би порадити тим, хто цим цікавиться, прочитати книгу Ф.Бейлса Основні принципи науки розуму, книга українською в форматі ворлд док

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Стан людини в конкретний момент визначається сумою: її думок, відчуттів та інформації отриманої від народження, плюс карма.

На мою думку однією з технік вдосконалення в першу чергу духа, в другу душі і плоті є щоденний, постійний контроль всіх своїх думок, отриманої інформації, емоцій щодо відповідності світлу(Правилам Творця) наприклад: є пів склянки води - можна подумати 1) в мене є всього лиш пів скланки води 2) в мене є ще цілих пів склянки води - інформація начебто однакова на перший погляд проте в першому випадку це негативна думка в другому позитивна.

Другий приклад - звільнення з роботи: 1) людина сприймає дуже негативно роблячи з цього трагедію і займаючись самоїдством 2) людина сприймає дуже позитивно, як можливість проаналізувати себе, зробити висновки, звільнитись від старої набридлої роботи яка була для неї черговим випробуванням і почне пошук нової кращої в матеріальному забезпеченні, цікавої в творчому відношенні роботи.

Мета методики наповнити свій розум світлими, чистими творчими думками, корисною світлою інформацією, чистими добрими емоціями - витіснивши темні, брудні натомість.

Треба зазначити, що наш розум є надпотужнім інструментом, дію якого ми бачимо тільки поверхово, прихована дія розуму виражається у втіленні так би мовити в реальність наших думок чи інформації, яку ми отримуємо, незалежно від того, чи є вона добра-свтла або ж зла-темна. Наприклад цікавим прикладом цього може бути інформація про подальше наше життя отримана від гадалки - відразу записується в нашу підсвідомість і наш розум починає працювати над її втіленням в реальність. Ще один приклад сили розуму, коли людина втративши якусь свою кінцівку починала уявляти собі що втрачена кінцівка в неї є - і ця кінцівка в неї просто відрощувалась заново. Подібна технологія використовується для зцілення фактично від будь-яких хвороб.

Крім контролю вхідної інформації слід також котролити вихідну - ту яку ви несете іншим людям. Наприклад будь-яка критика іншої людини є негативною інформацією, яка не допомагає людині. Якщо ви хочете реально допомогти людині вкажіть на неї не прямо, наприклад скажіть людині комплімент, або розкажіть пару анекдотів - які несуть позитивну, веселу, РАдісну інформацію(цим ви приготуєте людину до цілковитого сприйняття головної інформації) далі розкажіть випадок бажано в цікавій формі який ставця з вашим знайомим(він має таку ж ваду чи недолік, як і ваш співбесідник) але він з цим недоліком впорався причому дуже легко, здійснивши відповідні кроки в своєму житті. Ваш співрозмовник сприйме цю інформацію, як позитивний досвід і почне працювати над собою також, адже іншій людині це було цілком підсилу.

Важливим ще є ніколи не критикувати себе чи то думкою, чи словом - це негативна інформація яку ви самі собі закладаєте в підсвідомість і вона фактично починає втілюватись в реальність. Ніколи не займайтесь самоїдством, контролюйте свої емоції.

Сприйняття себе: яким ви себе сприймаєте - таким ви і є: ви думаєте що ви розумний, щасливий, веселий, цікавий, енергійний, мудрий - такий ви і є, або станете таким в найближчому майбутньому навіть не зрозумівши коли це відбулось.

Аналогічним є сприйняття вами інших людей: якими ви їх сприймаєте - такими вони і є або стануть дуже скоро по відношенню до вас.

Якщо ви працюєте над собою в плані подолання якоїсь важливої проблеми використовуючи силу розуму, то якщо ви будете допомагати собі словом і дією - ефект буде на порядок вищий(триєдина сила).

Дуже важливим на цьому шляху є приннятя за істину, що кожна людина є божественною сутнісю, це значить що і сила яка в ній дрімає подібна до божої. Межі вдосконалення духа немає. "Майте віру, як зерно гірчичне і зможете гори пересувати".

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Дякую, Чайко, за вельми цікаву статтю. Мабуть, також може допомогти виявити власні бажання і медитувати щоденник.
Зауваги:
“через деякий час, Ви матимете” - зайва кома.
“сценарії життя у залежності від того” - сценарії життя залежності від того.
“яка ініціюється у живому спілкуванні  за допомогою Вчителя”. - можливо, Ви мали на увазі: яку оцінює у живому спілкуванні  Вчитель.
“прогресію росту кармічних реакцій у житті людини за її неправильні дії” - прогресію росту кармічних реакцій у житті людини через її неправильні дії.
“посилення реакції за наші ...дії” - посилення реакції через наші ...дії
“термін «екологія успіху» слід розуміти як технології досягнення успіху” - (у такихвипадках краще сприймається однина) - термін «екологія успіху» слід розуміти як технологію досягнення успіху, відповідну ...
“Буденною мовою” - Звичайною мовою
“Те, що ми носимо в собі – свідоме й” - (уточнення, виділяємо з двох боків) - Те, що ми носимо в собі, – свідоме й
“для багатьох виявляється важкою роботою” - для багатьох є важкою роботою...
“частина з них досягали” - частина з них досягала ...
“шизофреники” - одруківка — шизофреніки.
“й не відторгнути його” - росіянізм — відкинути його.
Перед що ставимо кому: “обміркувати що воно” - обміркувати, що воно. Відповідно: “Уявіть  що ніякої Вищої сили”;Уявіть  що усі проблеми”.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Щодо матеріалізації думок - хотів би порадити тим, хто цим цікавиться, прочитати книгу Ф.Бейлса Основні принципи науки розуму, книга українською в форматі ворлд док

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!