Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Меланія Трамп дала інтерв’ю FoxNews: У мене були важливіші справи, ніж з’являтися на обкладинці Vogue

Категорія:

Спецтема:

«Never say never» – сказала Меланія, з чого можна зробити припущення, що Дональд Трамп балотуватиметься на посаду Президента у 2024 році.

220520melankatramp-2.jpg

Я повернуся!
Я повернуся!

Взагалі, Меланія Трамп не любитель давати інтерв’ю. Вона максимально уникає спілкування з журналістами, натомість доносить до американців свої думки конкретними діями. Тому те, що вона погодилася дати інтерв’ю, може свідчити про те, що Дональд Трамп буде балотуватися на посаду Президента у 2024 році, а Меланія, як вірна дружина і надійний тил своєму чоловікові – підтримує його у цьому. І тому готова навіть на інтерв’ю (чого вона дуже не любить), щоб допомогти Дональдові.

В інтерв’ю мова йшла про її благодійну діяльність, про перебіг справ в Америці, про лідерство.

Важливий момент. Кореспондент запитав, чи подобається Меланії Вашингтон. На що вона відповіла, що їй дуже подобається місто Вашингтон. А на питання, чи не хотіла б вона знову деякий час пожити в Білому Домі (тобто, що її чоловік знову стане Президентом США) – Меланія широко усміхнулася і відповіла відомою американською ідіомою «Never say never» (Ніколи не кажи ‘ніколи’). З чого можна зробити припущення, що Дональд починає боротьбу за президентське крісло 2024, і Меланія його у цьому підтримує.

Між іншим, кореспондент звернув увагу на промовистий факт: провідне модне видання «Vogue» публікує на своїх сторінках фото перших леді демократок. На обкладці «Vogue» з’являлася Гіларі Клінтон, коли її чоловік був Президентом. Мішель Обама за час каденції чоловіка тричі була на обкладці «Vogue». Джілл Байден з’явилася на обкладці «Vogue» вже на п’ятий місяць каденції Джо Байдена. Можна ще додати, що віцепрезидент Камала Гарріс з’явилася на обкладці «Vogue» вже в перший місяць каденції.

А от одна з найкрасивіших жінок світу Меланія Трамп жодного разу не з’явилася на обкладці «Vogue», коли була першою леді республіканкою. Коли кореспондент звернув увагу Меланії на цю відверту заангажованість редакції журналу, перша леді спокійно відповіла, що це просто свідчить про упередженість редакції.

«У них є симпатії та антипатії, і це так очевидно», — сказала вона кореспонденту — «Я думаю, що  і американці, і всі інші бачать це. Це було їхнє рішення, а у мене є і були набагато важливіші справи у Білому Домі, ніж з’являтися на обкладинці Vogue».

Наші інтереси: 

Ще одна ознака майбутньої республіканської реконкісти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

https://www.youtube.com/watch?v=-sWCYYBpx88

Як голосували республіканці за допомогу Україні і це не вперше

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

https://www.youtube.com/watch?v=-sWCYYBpx88

Як голосували республіканці за допомогу Україні і це не вперше