Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Медичний лохотрон: ліки виробляються для того, щоб скоротити населення світу

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Ліки виробляються для того, щоб скоротити населення світу. Таку відверту заяву зробив відомий вчений-біохімік Шейн Еллісон (Shane Ellison).

Вчений підкреслив, що препарати розробляються не для лікування, а для усунення симптомів. Про це говорили в найбільших фармкомпаніях, в яких він працював. За його словами, він бачив повну відмову від науки у фармацевтичній промисловості.

Шейн Еллісон відзначив, що бізнес-модель дозволяє давати людині ліки довічно. Якщо закінчуються симптоми, для реклами доводиться винаходити нові хвороби. Так, що стосується психіатричних ліків, захворювання можна вигадувати без кінця. При цьому психіатри бояться, що пацієнт вимагатиме довести необхідність призначення препарату.

За словами вченого, щорічно не менше 125 тис. людей помирають від прийому рецептурних препаратів. Але кошти витрачаються не на дослідження з метою зменшити рівень смертності, а на маркетинг.

У підсумку, пацієнтів гіпнотизують, підсаджують на антидепресанти. Індустрія отримує мільярдні прибутки і процвітає на тому, що робить людей хворими.

 

 

Наші інтереси: 

Знати правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи