Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Майже три чверті американських виборців вважають, що президент Байден занадто старий, щоб балотуватися знову

Категорія:

Спецтема:

Про це свідчать дані опитування Wall Street Journal. Тільки 39% виборців мають позитивне ставлення до президента Байдена. У окремому питанні лише 42% сказали, що вони задоволені тим, як він виконує свої обов’язки, тоді як 57% не задоволені.

21070606.jpg

Фото: AP Photo/Patrick Semansky

73% американських виборців вважають чинного президента США занадто старим, щоб претендувати на другий термін, в порівнянні з 47% виборців, які сказали те ж саме про 77-річного Трампа, пише Wall Street Journal.

Навіть дві третини демократів не хочуть, щоб Байден знову балотувався.

З результатів опитування видно, що Трамп має перевагу над Байденом по всім питанням, за виключенням питання про чесність (is honest) і щодо того, чи є він симпатичною особою (is a likable person).

На 11 пунктів більше визнання виборців того, що Трамп має успішні досягнення (record of accomplishment) як президент – 51% проти 40% за Байдена. На вісім пунктів більше виборців вважають, що Трамп має чітке бачення майбутнього. І на 10 пунктів більше виборців оцінюють Трампа як ментально готового до президентства. Лише 36% сказали так про Байдена, а 46% – про Трампа.

 

Наші інтереси: 

Прихід до влади республіканців, покарання злочинців та шахраїв, очищення влади від психопатів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи