Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Математика перемоги: скільки залишилося орків? – пояснює Євген Карась

Категорія:

Коли російський агресор заходив в Україну, він заявляв, що їх близько 200 тисяч. Це – штатна чисельність при 100-відсотковій комплектації. Але такого немає, їх там 75%, тобто 150 тисяч військ. Вони взяли з собою парадну форму! Думали, що все буде швидко. Якщо відмінусувати штабних, обозних та рембати, залишиться 125 тисяч. З цієї кількості третина – це гарматне м'ясо. Близько 12 тисяч вже убиті. А на одного убитого за законами природи приходиться мінімум 2 поранених.

220311101.png

Євген Карась

Ті, що залишилися, перебувають у стресі, вони – обморожені. Тобто ті, хто вижив, стають небоєздатними, їм треба перегрупуватися. Отже, якщо брати по максимуму, залишилося 40 тисяч штурмових військ. Треба зазначити, що в перші дні війни орки втратили так звані елітні штурмові частини – десантників, розвідників тощо. Наприклад, під Харковом була розбита 200 "елітна" бригада військ РФ. Під Києвом знищено багато "елітного" спецназу орків.

Отже, з того, що залишилося з мордорського війська, гарно підготовлених орків залишилося тисяч 20. А в них – 4 напрямки, які потрібно штурмувати: Київ, Харків, Маріуполь, Херсон! А українські Збройні сили ще до війни складали 250 тисяч. З кожним днем війни резерви Української Армії збільшуються. Долучилися добровольці, партизани. У нас покращується озброєння. З кожним днем у нас ситуація покращується, а в орків – погіршується.

Під Києвом у них було 40 батальйонно-тактичних груп. Кожна складає 700 чоловік. На цей момент – від 12 до 15 батальйонно-тактичних груп. Це буде приблизно 10 тисяч. Вони можуть лише створити видимість присутності.

Наші інтереси: 

Слухаємо воїнів, аналізуємо і поширюємо оптимістичні новини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи