Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 12

Маст-хев для кожної красуні: яка косметика повинна бути в косметичці

Дівчата падкі на акції та знижки — така вже їх природа і з цим нічого не вдієш. Купити щось із косметики недорого, чи з безкоштовною доставкою на сайті — всі ми через це проходили! Але чи завжди влучаємо в ціль?

kosmetyka.jpg

Маст-хев для кожної красуні: яка косметика повинна бути в косметичці
Маст-хев для кожної красуні: яка косметика повинна бути в косметичці

Якщо косметичка починає все більше нагадувати велику дорожню валізу, а знайти там бодай щось потрібне — зась, отже саме час прислухатись до порад фахівців інтернет-магазину натуральної косметики https://garna.me/.Про те, що повинно бути в арсеналі сучасної дівчини, а на що можна і не звертати увагу, читайте далі у статті.

Ми склали коротенький список того, що обов’язково має бути в косметичці у кожної дівчини. Отже, поїхали!

Косметика для обличчя: декоративна, професійна і бажано — натуральна

Що є базою для гарного макіяжу? Правильно, це шкіра обличчя. І навіть якщо вам пощастило не знати проблем з прищиками, почервоніннями або сухими ділянками на чолі чи підборідді — «зробіть основу» і не матимете клопоту:

  • Праймер. Це база під основний тон. Використання праймеру дає гарантію, що макіяж не «попливе» до кінця дня.
  • Тоналка. Може бути у вигляді крему, пудри чи кушону (спеціальної подушечки, в якій і зберігається тонуючий засіб).
  • Консилер. Знадобиться, якщо дрібні висипання, почервоніння чи акне не дають спокою. Звісно, коректор, навіть якщо він відноситься до розряду професійної декоративної косметики, не вилікує проблему. Проте здатний швидко і вдало її замаскувати.
  • Рум’яна, бронзатори, хайлайтери. Це вже обирайте на власний смак. Вдало підібраний тон рум’ян додасть обличчю свіжості. Бронзатор підкреслить вилиці і може скоригувати овал обличчя. Хайлайтер зробить шкіру сяючою — слідкуйте тільки, щоб не перетворитись на «ясне сонечко».
  • Пудра. Розсипчаста або компактна — яка вам більше до вподоби. Без цього ніяк, особливо якщо вона в комплекті з люстерком. Пудра закріпить макіяж, особливо якщо в основі використовувались кремові структури.

«Чорні брови, карі очі», або Що робить погляд виразнішим

Очі — дзеркало душі, а жіночий погляд — зброя що стріляє влучно в ціль.

  • Коригуючий фломастер, олівець чи тіні для брів. Ці засоби знадобляться, якщо потрібно надати бровам особливого вигину, чи просто підкреслити їх природню красу. Якщо пощастило мати густі брови, то можливо, стане в нагоді гель для їх укладки.
  • Тіні для повік та праймер. Це засоби декоративної косметики, що доречні вдень та ввечері. Праймер згодиться, щоб тіні гарно лягали, розташовувались та довго тримались. Ну а кольорову гаму тіней обирайте відповідно до образу та відтінку очей.
  • Олівець для очей чи підводка. Для сміливих власниць виразного погляду. Модного кольору нема — добре все, що вам пасує.
  • Туш для вій. Фінальний акцент «вбивчого» погляду. Це реально маст-хев. Можна не мати нічого, але без туші ніяк не обійтись. Вона зробить вії густішими і довшими, а загальний образ — неперевершеним.

Губки — це «наше все»: натуральна косметика для краси та здорового вигляду

Головний принцип «правильного» макіяжу — один акцент. Якщо в якості акценту обираєте очі, то для губ обмежтесь блиском чи помадкою натурального кольору.

  • Бальзам для губ. Незамінний помічник взимку і влітку. Він зволожить шкіру і прибере лущення.
  • Помада. Рідка чи в стікові — обирати вам. Проте з кольоровою гамою візажисти рекомендують експериментувати так: виберіть три базові кольори — червоний (або винний), бежевий і рожевий (або ягідний). Ці відтінки можна між собою компонувати, а отже бути «у формі» цілий день у офісі, або зробити акцент для вечірки.
  • Олівець. Цей елемент йде в парі з помадою. Він точно промалює контур і не дасть помаді «розпливтись».

Тепер ваша косметичка точно закриється, адже все зайве ви сміливо прибрали на туалетний столик чи в «потаємну шухлядку».

А чого не вистачило — можна замовити онлайн в інтернет-магазині Garna.me (Україна) — тут є все для гарної кралі.

Наші інтереси: 

Краса врятує світ. А правильно зібрана косметичка  врятує від зайвих витрат.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
краса
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи