Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Лівацький BLM загинається – у 2022 році сума пожертв цьому негритянському руху впала на 88%

Категорія:

Спецтема:

БЛМщики намагаються всіляко нагадати про себе. Вони користуються кожним випадком смерті чорношкірих, щоб вивести людей на масові протести. Однак щоразу безрезультатно, адже довіру до себе вони повністю підірвали.

23052201.jpg

Співзасновниця Black Lives Matter Патріс Каллорс (Patrisse Cullors) розтратила 37 мільйонів доларів і пішла у відставку (AP Photo/Jae C. Hong)

У 2022 році сума пожертвувань для BLM («Black Lives Matter») впала аж на 88%. Якщо у 2021 основний фонд BLM отримав 77 мільйонів доларів донатів, то у 2022 — лише 9 мільйонів. Далися взнаки численні корупційні скандали навколо керівництва BLM, пише американський політичний оглядач Малек Дудаков, посилаючись на Dailymail.

У 2021 році лідерку руху Патрісс Каллорс викрили на купівлі дорогої нерухомості в Малібу на донати. Вона також видавала щедрі "гранти" членам своєї сім'ї та оплачувала їм польоти на приватних літаках. Каллорс спустила 37 мільйонів доларів — і пішла у відставку.

Її місце зайняв інший активіст — Шаломія Бауерс. Буквально через місяць роботи в керівництві BLM він оскандалився через крадіжку 10 мільйонів доларів. Їх він вивів на рахунки своєї "консалтингової компанії", яка нібито надала якісь послуги BLM.

У відповідь на звинувачення в корупції БЛМщики заявляють, що вони "деколонізують" поняття благодійності. Мовляв, під цим вони розуміють інвестиції в поліпшення життя чорношкірих — щоправда, тільки у власній особі.

Зараз БЛМщики намагаються всіляко нагадати про себе. Вони користуються кожним випадком смерті чорношкірих — наприклад, як нещодавно було в Нью-Йорку — щоб вивести людей на масові протести. Однак щоразу безрезультатно, адже довіру до себе вони повністю підірвали.

Утім, у майбутньому БЛМ ще може стати в пригоді демократам — наприклад, якщо на виборах переможе Трамп і знову знадобиться розгойдувати човен у США вуличними заворушеннями.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що цю лівацьку заразу треба дезінфікувати в зародку. Маємо приклад, що ліволіберальні рухи зробили зі США. Ось як відбувається промивання мізків у вишах США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Мені здається чи BLM - це форма паразитизму?

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Мені здається чи BLM - це форма паразитизму?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Просто є етноси де паразитів значний відсоток