Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліквідовано військових 201-ї бази РФ з Таджикистану і знайдено пропагандистські документи

Українські десантники спільно з побратимами з інших складових сил оборони знищили колону російської військової техніки. Зокрема, був знищений пересувний пункт управління з керівним складом 4-ї батальйонної тактичної групи (оперативного підпорядкування) 201 військової бази Центрального військового округу ЗС РФ.

Про це повідомило Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та оприлюднило захоплені службові документи та інші матеріали пропагандистського характеру.

201-ша Гатчинська військова база Росії – загальновійськове формування (військова база) збройних Сил РФ у складі Центрального військового округу. Це найбільша російська сухопутна військова база за межами РФ, розташована на території Таджикистану, повідомляє Мілітарний.

База створена ще в жовтні 2004 року. Перебування військової бази на території Таджикистані у 2015 році було продовжено до 2042 року.

За даними видання “Настоящее время”, у березні до Таджикистану привезли тіла чотирьох уродженців Хатлонської та Согдійської областей, які служили в російській армії за контрактом, були відправлені в Україну та загинули на війні.

У тому, що в російській армії є вихідці з Таджикистану, немає нічого дивного – між Таджикистаном і РФ діє угода про подвійне громадянство. За спрощеною схемою громадянство видавалося і службовцям у лавах 201-ї військової бази Росії у Таджикистані – це робило службу привабливою жителям країни.

Наші інтереси: 

Бачимо, що насправді є російська армія. Розуміємо, що роспропагандою є брехня і вигадки (навіть нічого цікавого не можуть створити!) Якщо такою пропагандою вони годують свою армію, то можна уявити, який інтелектуальний рівень в тої армії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи