Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Курорт «Воєводино» - справжня перлина Закарпаття

Активні види відпочинку досить популярні серед наших співвітчизників, які в більшості випадків обирають для цього неймовірно мальовниче Закарпаття.

В будь яку пору року, цей куточок України здатен надихати, заряджати енергією та позитивом, а також – дарувати насолоду від кожного дня перебування, адже саме тут – досить велика кількість курортів для дорослих та дітей.

Курорт https://voevodyno.com/ua/activities/ - один із прекрасних варіантів для відпочинку з безліччю активного дозвілля, що притягує саме сюди десятки тисяч туристів як з самої України, так із-за кордону.

«Воєводино» - справжня перлина Закарпаття

Проводьте свою відпустку активно в будь-який сезон року в колі рідних та друзів, адже саме тут можна знайти різноманітні розваги та відпочинок:

  1. Зимовий відпочинок. Зима – найпрекрасніша пора року, яка дарує неймовірні краєвиди та можливість активного відпочинку. Снігоходи, лижі, ковзани, сноуборди, санки – є безліч варіантів, де кожен зможе обрати для себе найкращий з них. Подаруйте собі насолоду від зимового відпочинку разом з курортом «Воєводино». 
  2. Активні подорожі на квадроциклі та велосипеді. Подорожуйте посеред неймовірної природи на цьому транспорті, і це неодмінно подарує вам насолоду від кожного подиху чистого повітря, збадьорить та підніме настрій.
  3. Риболовля. Любителі повудити рибку обов’язково оцінять можливість спіймати свій великий трофей та поласувати смачною стравою з впійманої рибки. Рибна ферма здатна здивувати кожного любителя риболовлі фореллю та іншими видами риб в величних карпатських стрімких ріках.
  4. Кінний клуб. Саме тут ви зможете легко отримати навички з кінної їзди та відправитись у свій перший кінний похід серед мальовничої місцевості у супроводі досвідченого провідника.
  5. ZIP-Line. Саме у «Воєводино» знаходиться найдовший в Україні спуск по сталевому канату, довжиною 800 метрів та висотою від 15 до 30 метрів. Відчуйте справжній адреналін від цього захоплюючого відпочинку, впевнені, вам ця подорож принесе цілу масу приємних відчуттів та емоцій.
  6. Туристичні маршрути. Серед найбільш цікавих видів активного відпочинку є подорож посеред природи. Організуйте собі похід посеред лісу, вдихніть чисте та свіже гірське повітря: - однозначно, це надихає на нові звершення, мотивує на відкриття. Різни види маршрутів дозволять кожному обрати найбільш цікаві для себе локації, але при складних маршрутах – рекомендовано взяти з собою інструктора.
  7. Інші види активного відпочинку та дозвілля. У «Воєводино», кожен зможе обрати для себе ідеальний відпочинок. Це може бути гра в теніс, проходження справжнього квесту в мотузковому парку, стрільба з лука, настільні ігри.

Закарпаття – кращий варіант для сімейного відпочинку

Серед переваг курорту «Воєводино», особливо слід відмітити прекрасну можливість для відпочинку не тільки для дорослих, але і дітлахів. Тут створені всі умови для гарного проведення часу та активного відпочинку, де кожен зможе обрати для себе найбільш цікаві пропозиції. Неймовірна природа, смачні страви, безліч варіантів відпочинку – що ще треба в відпустці!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи