Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

КУН у Тернополі перестріляв Пору та Рух

Стрілянина, крики та вигуки чулися 2 червня в парку «Топільче» у Тернополі. Тут повзали по траві, ховалися під картонні коробки та стріляли із пейнтбольної рушниці члени політичних партій, журналісти та мер міста.
У цей день мокрою травою козацького острівця, що в парку «Топільце», бігали політики з Конгресу Українських Націоналістів, Пори, РУХу та ВО «Свобода». Лише ці чотири партії із запрошених 14-ти взяли участь у пейнтбольному турнірі, який організувала партія «Пора» та пейнтбольний клуб «Легіонер».

Конгрес Українських Націоналістів одразу ж після запрошення подав зголошення на змагання. Команду «НАХТІГАЛЬ» від КУНу очолив депутат Тернопільської міської ради Іван Білах, під клич якого «Слава Україні!» кунівці йшли у бій.

Вони як слід підготувались до гри, розробили стратегію бою, яку переймали від них й інші команди, і в змаганнях, які безперервно тривали з 10 до 16 години, здобули друге місце. Усі члени команди були нагороджені медалями. Перше місце дісталось команді ВО «Свобода».

Подивом для команд, вболівальників та журналістів було те, що в команді «Нахтігаль» була дівчина. Це - голова молодіжної референтури ТОО КУН Галина Жулковська, яка на запитання журналістів «Вам не страшно?», «А чи комфортно почуватися серед стількох чоловіків вам одній?» впевнено відповідала: «Українські націоналісти ніколи не боялися і не будуть боятись, немає значення – дівчата це чи хлопці. Усім нам притаманні прикмети характеру українського націоналіста – відважний, рішучий, витривалий, здоровий... А в здоровому тілі – здоровий дух».

Прес-служба ТОО КУН


----------------------------------------------------

В тему:

Продай одежу й купи меч!

Селекція погрозою

Українці дедалі активніше цікавляться зброєю

Микола Карпюк: "Сьогодні український народ озлоблюється і озброюється"
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи