Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Культивувати велич Арійської раси не є злочином: експерт про звинувачення проти Андрія Антоненка

«Абстракція на рахунок арійської раси і її зверхності – це точно не кримінально-процесуальний документ», – зазначив в ефірі Радіо НВ колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун.

191218ariyskarasa.jpg

Арійська раса. Є претензії?
Арійська раса. Є претензії?

У підозрі, яку правоохоронці вручили військовому і співаку Андрію Антоненку, зазначено:

«Досудовим розслідуванням встановлено, що Антоненко Андрій Сергійович, 02.10.1971 року народження, захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, розмежування суспільства за принципом національної належності, прагнучи зробити свої погляди об’єктом уваги громадськості…».

«Оця фраза, яка прозвучала, із якої всі стібуться – про арійську расу, про небезпеку, це взагалі… Я навіть не чекав від МВС таку фразу в процесуальному документі, тому що це просто виходить за межі здорового глузду, тому що все ж таки поліція має оперувати більш криміналістичними поняттями – винен, не винен, є докази... А абстракція на рахунок арійської раси і її зверхності – це точно не кримінально-процесуальний документ», — зазначив в ефірі Радіо НВ колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун.

У Facebook активно поширюється флешмоб, у якому користувачі звертають увагу на абсурдне формулювання підозри музиканту та бійцю Сил спеціальних операцій Андрієві Антоненку.

Користувачі використовують слова з цитати «захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси…» та дописують до неї власні дотепні формулювання.

Наші інтереси: 

Наводимо лад у термінології. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарний мем! Правильний! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарний мем! Правильний! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)