Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Крок за кроком виходимо з кризи» – гендиректор Yasno про електропостачання Києва

Категорія:

Українські енергетики «крок за кроком» долають кризу, викликану російським ракетним обстрілом, що стався 23 листопада, повідомив увечері 25 листопада генеральний директор Yasno Сергій Коваленко.

«Рік тому Київ в цей час споживав 1500 МВт, тільки уявіть.

Скільки навантаження нам давали протягом цих критичних днів?

23 листопада з нуля після атак Києву дали 430 МВт.

24 і 25 листопада для споживання місту давали ліміт у 690 МВт щодня.

Першочергово електропостачання давали критичній інфраструктурі: водоканалам, теплогенераційним обʼєктам, лікарням, ДСНС та іншим. У мирний час вони споживали 25% від всього обсягу, або 375 МВт, ті ж десь 375 МВт споживають і зараз – критична інфраструктура заживлена. Тобто вчора і сьогодні на побутових споживачів, на наші будинки, залишалося 315 МВт. Замість 1125 МВт», – пояснив фахівець.

Він також указав, що тепер «при підключенні будинки споживають 170% від того, що споживали зазвичай». «Тому по факту мережі включають лише певну кількість черг в межах однієї групи з трьох. Ще раз нагадую, що ніякі графіки не діють. Але крок за кроком ми виходимо з цієї кризи. Атомну генерацію потихеньку включають у мережу», – відзначив Коваленко.

Наші інтереси: 

Відновлюємо енергетичну самодостатність, пристосовуємось до графіків подачі електроенергії, вчасно заряджаємо акумулятори. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи