Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 53
  • Переглядів: 60

Краса жінки – це не зовнішність. Чоловіча психологія

Буває краса абсолютна - ідеальне тіло, ідеальне обличчя, все мало не з математичною точністю вивірено і ідеально вписується в основні тенденції сучасної моди. А буває і краса відносна, коли начебто і нічого особливого, але ось щось в цій жінці приваблює. Причому, приваблює  куди сильніше, ніж класичні красуні. 

Сміх

Немає нічого прекраснішого, ніж жінка, що сміється над твоїми жартами. Просто тому, що щирий сміх, на відміну від краси, підробити майже нереально. І так, збіг за почуттям гумору реально привертає куди сильніше, ніж якась там краса.

Сила

Хтось скаже, що чоловіків приваблюють слабкі жінки. Ну так, переважно тих, кому треба самостверджуватися за чужий рахунок. А всім іншим потрібен хтось рівний. Хтось сильний духом. Тому здатність жінки підтримати (замість нескінченного ниття) себе і близьких - надзвичайно приваблива якість.

Інтелект

З розумною людиною завжди приємніше спілкуватися, ніж з красивою. Просто тому, що розум, з роками, найчастіше відточується, а краса, навпаки, згасає. Реально міцні стосунки неможливі без наявності спільних інтересів. А у інтелектуально розвинених людей їх значно більше, а значить і більше точок дотику.

Прийняття себе

Більшості жінок завжди в собі щось не подобається. Це, звичайно, похвально, особливо якщо це є приводом для роботи над собою. Але якщо дама сама себе не любить, то чому її повинні любити інші? А як любити себе без прийняття себе?

Турбота

Краса полягає не тільки в зовнішності, але і у вчинках. Турбота про когось відразу ж робить дівчину набагато красивішою. Особливо в очах того, про кого вона піклується. А вже коли дівчина смачну вечерю для когось готує, то її відносна краса взагалі до небес злітає.

Розуміння

Або хоча б спроби розуміння. Серйозно, якщо хочеш сподобатися людині - постарайся її зрозуміти. І тут два варіанти - або ти їй сподобаєшся, або вона остаточно перестане подобатися тобі. У будь-якому разі, результат значний.

Пристрасть

Справжня пристрасть привертає сильніше, ніж краса. Просто тому, що пристрасть - це те, що ти свідомо проявляєш, а не просто користуєшся тим, що було дано від народження. Пристрасть, щирість і емоції.

Оптимізм

Якщо в жінці горить якийсь внутрішній вогонь, то це помітно всім. І приваблює потужніше, ніж просто гарне зовнішнє оздоблення. Вам же не потрібна гарна, але перегоріла лампочка, чи не так? Ось і з людьми так самое. Якщо вони несуть світло - з ними завжди хтось захоче перебувати поруч.

Джерело

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Постав замість "жінка" "чоловік" і нічого не зміниться.

Коментарі

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Постав замість "жінка" "чоловік" і нічого не зміниться.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Щодо жінок все правильно! Знаю з власного досвіду :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!