Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Ковідною аферою і корупцією Урсули фон дер Ляєн зацікавилися в Європарламенті – прес-конференція (+відео)

Категорія:

У вівторок 11 жовтня 2022 року шість депутатів Європарламенту провели пресконференцію в Європейському парламенті, на якій розповіли про те, що ЄС закупив 4,5 мільярда доз вакцини проти Covid-19 для 450 мільйонів жителів ЄС. А генеральний директор Pfizer Альберт Бурла відмовився брати участь у роботі спеціального комітету Європейського парламенту з Covid-19 (COVI), щоб відповісти на запитання.

"Закупівля 4,5 мільярда доз вакцини проти Covid-19 для 450 мільйонів жителів ЄС є найбільшим корупційним скандалом в історії людства", – сказав Міслав Колакусич, член Європейського парламенту.

Це – 10 доз на кожного чоловіка, жінку та дитину в Європі, включно з новонародженими, для ін'єкції, склад якої ніхто не знає.

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла (Albert Bourla) відмовився брати участь у роботі спеціального комітету Європейського парламенту з Covid-19 (COVI), щоб відповісти на запитання. Замість нього перед комітетом постала Джанін Смолл, президент International Developed Markets.

Євродепутат Роб Роос (Rob Roos) з Нідерландів запитав її, чи перевіряла компанія Pfizer, що їхня “вакцина” зупинила передачу вірусу до того, як продукт з'явився на ринку. Смолл сказала, що "ні".

"Зробити щеплення для інших, заради колективного імунітету" – це твердження завжди було брехнею, написав Роос у Твіттері.

11 жовтня 2022 року, наступного дня після слухань у справі COVID, шість депутатів Європарламенту провели пресконференцію в Європейському парламенті, на якій розповіли про те, що сталося. Про це написав євродепутат Крістіан Терхес (Cristian Terhes) у Твіттері.

Шість членів Європарламенту Франческа Донато (Італія), Крістіан Терхес (Румунія), Віржині Жерон (Франція), Сільвія Ліммер (Німеччина), Іван Сінчич (Хорватія), Крістін Андерсон (Німеччина) брали участь у цьому заході.

Представник Альберта Бурли "не зміг або не захотів відповісти на багато питань, поставлених моїми колегами", – сказав Терхес. Що Pfizer приховує?

…[Коли ми запитали], коли вони збираються повністю опублікувати ці [сильно відредаговані] контракти, представник Pfizer, якого послали замінити генерального директора Pfizer, сказав, що вони не можуть повністю розкрити ці контракти, тому що вони мають деякі комерційні секрети… і вони мають захищати свої інтереси. А як щодо інтересів нашого народу?

"Поведінка Pfizer-Biotech, найбільшої фармацевтичної компанії, що займається виробництвом вакцини проти covid-19, гідна жалю і неприйнятна в демократичних рамках, таких як Європейський Союз", сказала Донато.

Євродепутат Крістіан Терхес (Cristian Terhes) з відредагованим контрактом Pfizer
Євродепутат Крістіан Терхес (Cristian Terhes) з відредагованим контрактом Pfizer

“Вчора… Альберт Бурла відмовився з'явитися, щоб відповісти на наші законні питання про його особисті текстові повідомлення з президентом комісії ЄС Урсулою фон дер Ляйєн, які вже вважаються незаконними… відмова президента фон дер Ляйєн розкрити зміст своїх текстових повідомлень… відмова пана Бурли з'явитися перед парламентом [ ], після якої слідувала "прихована" поведінка місіс Смолл вчора, кидає тінь на законність всього процесу підписання контракту на проведення кампанії з вакцинації, викликаючи підозри в корупції”.

"Це – скандал, що пан Бурла ухиляється від свого обов'язку говорити та відповідати на запитання після того, як уклав угоду всього свого життя", сказала Ліммер. “[Вчора] місіс Смолл… або прикинулася неосвіченою, або не захотіла відповісти на жодне з моїх запитань”.

“Pfizer непомітно припинила обов'язкове безпекове дослідження для вагітних жінок. Попередні дані v-safe, програми Управління контролю якості харчових продуктів і медикаментів США, схоже, показують руйнівний рівень мимовільних абортів у вагітних жінок. Місіс Смолл відмовилася від коментарів.

“Це велика – ганьба, що генеральний директор Pfizer Альберт Бурла не зміг постати перед нашим комітетом. І це ще більша ганьба, що він не має реального наміру з'являтися будь-коли”, – сказав Сінчич.

“Отже, я запропоную Секретаріату, який запрошує наших гостей... щоб наступного разу його запросили за допомогою паперового повідомлення, а не електронної пошти, можливо, він з'явиться таким чином”.

Сінчич нагадав про величезний скандал із Pfizer 10 років тому, коли Pfizer була оштрафована на 60 мільйонів доларів за підкуп хорватських лікарів, відповідальних за реєстрацію ліків та оцінку клінічних випробувань.

І це не єдиний скандал, пов'язаний із Pfizer.

“Отже, коли ви маєте таку компанію, яка використовує (приватні) текстові повідомлення для спілкування з головою [Європейської] комісії, [тоді ми повинні запитати], що тут відбувається? Це конфлікт інтересів? Звісно, ​​це так. А конфлікт інтересів – перший крок до корупції… Якийсь час тому ми обговорювали ці текстові повідомлення і закликали президента Комісії Урсулу фон дер Ляйєн піти у відставку, і я повторю свою вимогу, щоб вона пішла у відставку”.

“Учорашнє засідання Комітету по боротьбі з Covid ще раз показало, що Парламент ЄС – це не що інше, як гігантська демонстрація ілюзії демократії, щоб обдурити народи Європи, змусивши їх думати, що їхні інтереси представлені у парламенті. Це не так”, – сказала Андерсон.

Не лише запрошені учасники дискусії… чи міністри охорони здоров'я з держав-членів не відповідають на жодне з наших питань. Ні, вони продовжують розповсюджувати дезінформацію про безпеку та ефективність ін'єкцій мРНК.

Вони продовжують брехати та применшувати, відверто заперечуючи шкідливі наслідки цих ін'єкцій… Коротко кажучи, вони продовжують демонструвати свою повну зневагу до народів ЄС”.

Андерсон закликала створити офіційну комісію з розслідування, яка “докопалася б до суті речей і поклала б край їхній змові щодо позбавлення людей свободи, демократії та верховенства закону".

До історії питання:

Наші інтереси: 

Розуміємо, що нам ще рано розслаблятися, адже тишком-нишком вакциноаферисти продовжать нагнітати та вимагати подальшої уколізації. Але процес виведення шахраїв  на чисту воду пішов. Час психопатів закінчився.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цього разу шахраям не вдасться викрутитися – ситуація докорінно змінилась, фармацевтичне лобі буде втрачати силу під тиском збройового лобі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цього разу шахраям не вдасться викрутитися – ситуація докорінно змінилась, фармацевтичне лобі буде втрачати силу під тиском збройового лобі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!