Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Костянтин Стасюк: Омолодження організму біогравітацією

Людина може жити більше ніж шістдесят, дев’яносто і навіть сто років. Але для цього потрібно змінити роботу організму. Кардинальних змін повинен зазнати опорно-руховий апарат людини – наголошує 55-річний Костянтин Стасюк, відомий реабілітолог зі Львова, автор методики біогравітації, голова Центру реабілітації тяжкохворих та інвалідів.
Він неодноразово демонстрував високі можливості людського організму, адже сам зробив унікальні рекорди пробігши 43 км. з вантажем 46 кг., з легкість здолав стометрівку з вантажем 20 кг. на одній нозі. Усі із захватом спостерігали й дивувалися як так можна пересуватися з вантажем й не втрачати динаміку руху.

Свої досягнення він робив під пильним наглядом медиків, які відзначили мінімальне посилення роботи серцево-судинної системи, зважаючи на такі навантаження на організм. До речі, більшість лікарів не сприймають його методу, вважаючи все, що він робить, дивним і аж ніяк не лікуванням. Мабуть, тому, що за його методами зцілення людина може бути сама собі лікарем, здоров’я залежить від правильної роботи опорно-рухового апарату, а якщо люди лікуватимуть самі себе, то потреба в медицині буде відсутня.

Цей унікальний чоловік вже зробив 12 екстраординарних рекордів, які заслуговують на увагу та визнання українського суспільства і не тільки українського, адже він є рекордсменом Книги рекордів Гінеса.

Погодьтесь, що не кожен зможе і в двадцять років пробити 50 тис. ударів з десятьма кілограмами заліза на кожній руці, а він це робить у 55 з легкістю, навіть з посмішкою на обличчі.

Починаючи з 1993 року Костянтин Васильович своїм біогравітаційним масажем вилікував та поставив на ноги не одного хворого пацієнта, серед них були діти з ДЦП, які після довгих років «візочного» життя вставали й ходили.

Майже всі українські телеканали знімали та показували сюжети про Костянтина Стасюка як народного цілителя і людину з колосальними можливостями, які він застосовує для лікування людей. За його словами, енергетичний масаж рук здатний вилікувати будь-яку хворобу крім інфекційної. Для цього потрібно тільки поміняти густоту тіла, яка формує частоту молекулярної структури рідини.

На такому біогравітаційному масажі Костянтина Стасюка мені пощастило недавно побувати. Під час його одноденного перебування в Києві вдалося домовитись про зустріч. Через щільність графіку лікування потрапив на сам процес омолодження жіночого тіла. Не з переказів спробую передати як це відбувалося. Запевняю, що ніякої містики не відчув під час розмови та сеансу лікування цієї людини.

Біогравітаційний масаж Костянтин Васильович тоді робив молодій жінці. Перед початком лікування дозволив доторкнутися до руки пацієнтки. Рука як рука, подумалось мені, але після десяти хвилин масажу рука стала м’якшою, а обличчя почервоніло. З кожною хвилиною жінка відчувала легкість та приплив енергії в її тілі. Навіть пульс перед початком і після дещо відрізнявся. Після півгодинного сеансу відчуття її були неймовірними. «Наче народилася на світ», – казала вона. Мені у це не дуже хотілося вірити. Як це так? Побачивши мої сумніви Костянтин Васильвич сказав: «Що ж, лягайте, якщо не вірите, то перевірите».

З боязкістю ліг. «Не бійтесь ви не перший, я лікував багато політиків та відомих людей і простих людей пройшло через мене не одна сотня, ніхто ще не помер, не помрете і ви…» Тоді Стасюк запросив і свого учня Миколу Жупила, попередньо спитавши моєї згоди. Удвох почали вовтузитися біля мене. Якісь дивні рухи вони мені робили на тілі.

Спочатку нічого не відчував надзвичайного, мабуть, тому, що ніяк не міг розслабитися. Пройшло двадцять хвилин і мене почало розігрівати. Гарячі потоки крові просто розпікали моє тіло. Найменшою його частиною я почав відчувати життя. Спочатку на спині потім на животі, особливу увагу вони приділяли моїм ногам і рукам. Кладучи мені руки на живіт, Костянтин Васильович сказав, що у мене були проблеми зі шлунком. Дійсно десять років назад я перехворів гастритом та неускладненою виразкою. Звідки він це міг знати?

Сеанс лікування продовжувався близько години, після його закінчення я одразу не міг встати, тіло було не моє. Відчувалося ніби схуд на десять кілограмів, а коли, нарешті, встав, земля з-під ніг просто попливла. Ногами я її не відчував. Здавалось, що якась частина мене хоче літати, земне тяжіння на неї чомусь не діяло. Декілька секунд пройшло і все стало на свої місця.

Зараз, коли пройшло декілька днів, і я не під впливом чудодійного масажу, впевнено можу сказати, що почуваю себе набагато краще. Головні болі кудись зникли, відчуття перевтоми не приходить до мене в першій половині дня і взагалі життя стало кращим. Без жодних слів перебільшення, відчув полегшення, хоча одразу не вірив, що таке можливо.

Під час нашої розмови Костянтин Стасюк сказав, що його вже неодноразово запрошували за кордон, щоб там він міг розвинути своє ремесло лікування людей, але він відмовився вже вкотре. Бо живе з надією, що колись він запатентує свій метод лікування людей біогравітацією. І буде лікувати своїми руками нашу націю, яка за останній відрізок часу помирає, не доживаючи й до сімдесяти років. Сам він мріє прожити довгих 500 літ. «Раніше люди так і жили, то чому і нам так не прожити. Все можливо, тільки треба знати як це зробити», – наголосив цілитель.


В тему:

Живе Слово творить державу

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Феномен львівського села: за 100 років жодного хворого

Щонайменше третина лабораторних аналізів помилкова

Чому саме «Живе Слово»?

Банк-що-не-збанкрутує

Живе Слово: функція перетворення

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми

Про нову книгу Олександра Філатовича «Життєво важлива!»

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

Феномен плацебо: зцілюючий ефект досягається не ліками, а вірою

Режим самовідновлення. Натисни кнопку!

Живе Слово і арійські молитви

Водою і вогнем

Живе Слово за 5 хвилин (для тих, у кого мало часу)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи