Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Контролюйте свої думки і страхи: все, що ви уявили, для вашого мозку є реальним

Світ:

Як тільки щось вас зачепило і стало для вас важливим, мозок активує відповідні центри на рівні керування відповідними тканинами, органами й системами та змінює ваше фізичне тіло. Наш мозок не здатний розпізнати, чи подія, про яку ви подумали, реальна або уявна. «До нас йде новий страшний штам вірусу! Ой, ми «фсє умрьом!»

Нагадаю, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про появу нового  варіанту COVID-19, який «викликає занепокоєння», і назвала його «Омікрон».

Наше сприйняття світу впливає на наше здоров’я. Ми сприймаємо світ через нашу психіку. На роботу нашого мозку впливає наш світогляд, наше сприйняття світу, наша психіка.

Наше фізичне тіло керується головним мозком. Його задача – зробити так, щоб сукупність наших клітин, наше фізичне тіло вижило в кожну наступну секунду, незалежно від того, хочемо ми цього чи ні. Коли включається цей біологічний рефлекс, наш організм працює в стані турбоактивності.

Чому в одних людей нова модна хвороба протікає легко, а в інших важко? Чому в одних людей – одні симптоми, а в інших людей – інші симптоми. Чому одні люди спокійно переживають температуру, кашель, а в інших починається пневмонія. Чому люди кажуть, що тяжко перенесли модну хворобу, коли мали всього лише ломоту в тілі й температуру, слухайте у лекції лікаря Василя Чайки.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що багатьох людей вдалося залякати новою модною хворобою, впливаючи на їхні емоції та світосприйняття. Розуміти, що задля впливу на психіку людей протягом півтора року продажні ЗМІ сіяли страх та паніку, перманентно продовжуючи її нагнітати більшою або меншою мірою. Розуміти, що через небажання людей холоднокровно аналізувати ситуацію та контролювати свої емоції й думки має те, що маємо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи