Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Конфлікт з Угорщиною: в України з'явився потужний союзник

Категорія:

Спецтема:

Офіційна влада Польщі не підтримує Угорщину в її винесенні питання двосторонніх відносин з Україною на рівень НАТО. Таку заяву зробив посол Польщі в Україні Ян Пєкло. Дипломат уточнив, що це не просто побажання, але офіційна позиція польської держави.

"Польща підтримує Україну на шляху до перспективи членства в Європейському Союзі і в НАТО. Ми не хочемо, щоб двосторонні питання виходили на глобальний рівень стратегічного співробітництва в рамках НАТО", – запевнив посол.

Пєкло також підкреслив, що політичні еліти як Польщі, так і України розуміють, що майбутнє - це спільна Європа і інтеграція України з європейськими структурами і додав, що "це також є питанням нашої спільної безпеки".

Ян Пекло

Відносини між Україною і Угорщиною почали різко погіршуватися після скандалу на Закарпатті, коли 19 вересня з'явився відеодоказ того, що в консульстві Угорщини в Берегові українцям видають угорські паспорти. У Порошенка заявили, що це є прихованою територіальною претензією до країни і вимагає термінових заходів, зокрема, посилення відповідальності за приховане подвійне громадянство. Пізніше Клімкін заявив, що Україна може вислати угорського консула.

Джерело

Наші інтереси: 

Підтримка Польщі дуже важлива для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У поляків розумний і виважений підхід до європейської безпеки!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У поляків розумний і виважений підхід до європейської безпеки!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!