Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 97
  • Переглядів: 106

Кількість нелегальних мігрантів у США може сягати 30 мільйонів – дослідження Єльського та Массачусетського технологічних інститутів

Категорія:

Спецтема:

Влада стверджує, що в США проживають від 11 до 12 млн нелегальних мігрантів, але університетські дослідники вважають, що у 2016 році в США проживали 16,7 млн ​​нелегалів, а на сьогодні це число виросло до 22 млн.

240130migranty.jpg

З Мексики в США
З Мексики в США. Попереду мігранти несуть транспарант із написом «Вихід зі злиднів»

Чисельність нелегальних іммігрантів в Сполучених Штатах у два рази більше, ніж говорить офіційна статистика. Про це свідчать результати дослідження Єльського університету і Массачусетського технологічного інституту, пише Fox News.

Агентство Bloomberg повідомило, що це дослідження може підтвердити заяви колишнього президента США Дональда Трампа про те, що реальна кількість нелегальних іммігрантів в країні сягає 30 мільйонів.

Це може дати президенту і критикам імміграції підстави зайняти більш жорстку позицію з цього питання.

Вчені зіставили приплив і відтік іммігрантів, інформацію про затримання і коефіцієнти смертності. Вони оцінювали дані з 1990 по 2016 рік.

"Наша початкова ідея була в тому, щоб просто перевірити існуюче число на здоровий глузд. Ми отримали число на 50% вище. Це змусило нас поламати голови", – сказав представник Єльського університету Едвард Каплан.

Каплан також зазначив, що результати дослідження можуть дати аргумент проти обмеження потоку іммігрантів через злочинності. Нові дані можуть свідчити про те, що рівень злочинності серед нелегальних мігрантів може виявитися нижче, ніж вважалося до цього.

"У вас залишилась незмінною кількість злочинів, але тепер у вас вдвічі більше людей, що означає, що рівень злочинності серед нелегальних мігрантів насправді вдвічі нижче, ніж вважалося раніше", – говорить він.

За словами дослідників, цифра в 11,3 млн, яку використовує влада, заснована на опитуванні, яке проводить Американське Бюро перепису населення, а відповіді під час таких опитувань не завжди чесні.

Вчені розуміють, що їх дослідження може підлити бензину в вогонь дебатів з приводу нелегальної міграції, але відзначають, що їх дослідження не мало політичного підґрунтя.

Наші інтереси: 

Заради захоплення та утримання влади Демпартія цілеспрямовано змінює демографічний склад США і штучно збільшує свій електорат. У наших інтересах, щоб США залишились країною американської нації – білих американців (White Anglo-Saxon Protestant, WASP). Про американську націю читайте у статті «П’ять рівнів розвитку громад з наочними прикладами – від Гіперборійської церкви до бостонських брахманів».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи