Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Карантин завершено у лютому 2021 р. Уряд не мав права його продовжувати – резонансне рішення судді

Такий висновок міститься у рішенні Липовецького районного суду на Вінниччині, який нещодавно поновив на роботі відсторонену вчительку. Це, справді, – сенсаційне рішення. Але чи стане наша влада поважати рішення суду чи традиційно наплює на нього? Подробиці про це у відео. Просимо поширити його серед знайомих і друзів, щоб якомога більше людей знало, як наші суди ставляться до карантинного терору влади.

Нагадаємо, ще 28 серпня 2020 року Конституційний суд визнав неконституційним карантин в Україні. Той, перший, "карантин" (який до карантину не мав щодного стосунку, а був де-факто тотальним лакдауном), що тривав майже три місяці з 12 березня, і був націлений на залякування людей

Але психопати в уряді вигадали режим, який назвали "адаптивний карантин", і почали ділити Україну на кольорові зони. Цей режим триває вже понад рік, і вони весь час вигадують нові "правила" для зон. 21 жовтня почали тиск на невакцинованих людей, яких обмежили у можливості пересуватися в громадському транспорті, а з 8 листопада почали позбавляти роботи невакцинованих людей певних професій. З 6 грудня список професій збільшили та продовжили так званий "адаптивний карантин" до квітня наступного року (щоб й далі маніпулювати суспільством, лякаючи черговим штамом коронавірусу).

Але українські суди почали виносити рішення на користь невакцинованих українців. Згадувану у відео вчительку Липовецький суд Вінницької області зобов'язав поновити на роботі та виплатити їй зарплатню за час відсторонення. І це – не поодиноке рішення суду. Таких рішень українських судів набралося вже більше десятка, і, впевнена, що суди й надалі будуть виносити рішення на користь людей, яких позбавили роботи.

Наші інтереси: 

Розуміти, що з правової точки зору так званий карантин є незаконним. Власне, з точки зору здорового глузду, також!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати не лише незаконно запровадили карантин, але й незаконно його продовжили. Важливо, що коли їх самих посадять на "карантин", то це буде здійснено підкреслено законно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати не лише незаконно запровадили карантин, але й незаконно його продовжили. Важливо, що коли їх самих посадять на "карантин", то це буде здійснено підкреслено законно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Карантину не було. Це рішення-спроба легалізації карантину