Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Канадські далекобійники проти мандатів вакцинації – загальнонаціональна акція «Freedom Convoy»

«Караван свободи» з тисяч машин рухається в Оттаву, щоб узяти участь в акції протесту в ці вихідні. За оцінками організаторів у столицю приїде понад 30 тисяч машин. Вздовж всього шляху люди вітають учасників каравану.

Англійською мовою він має назву «Freedom Convoy», але на пострадянському просторі слово «конвой» сприймається не так, як в Канаді. Тому переклад «караван» є більш точним.

Отже «Караван свободи» кількома колонами зі всієї Канади рухається в столицю. Далекобійники протестують проти «мандатів вакцинації». За час непродуманих нокдаунів та інших ковідних заборон сильно розладилася система постачання. Ви напевно вже бачили кадри з американських та канадських супермаркетів, де по окремих групах товарів полиці виглядають як у СРСР напередодні розвалу. Примус до вакцинації та вимоги перевірки мандатів вакцинації заважають відновленню роботи ланцюгів постачання.

Тому канадські далекобійники згуртувалися і рухаються на столицю. За оцінками організаторів у столицю приїде понад 30 тисяч машин – частково самі тягачі, а в більшості – тягачі з фурами.

Рухаються кількома колонами – зі сходу і з заходу. В інтернеті проскакують просто фантастичні цифри про те, наскільки розтягнулися ці колони. Якщо це дійсно так, то буде  в кілька разів перевершено рекорд у книзі Гіннеса довжини каравану вантажівок, встановлений кілька років тому.

Вздовж всього шляху до доріг виходять люди з плакатами, щоб підтримати учасників каравану.

Акція протесту буде у ці вихідні в столиці. Далекобійники налаштовані серйозно. Деякі висловлюються за безстрокову акцію протесту, поки уряд не скасує всі ковідні обмеження. У будь-якому випадку ця акція протесту – це серйозний удар по системі постачання, адже в США і Канаді більшість вантажоперевезень здійснюються саме фурами. І уряд повинен щось терміново робити.

Наші інтереси: 

У всьому світі люди мобілізуються проти ковідобожевілля.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи