Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 103
  • Переглядів: 112

Кампанія Трампа зібрала приголомшливі $200 мільйонів за три дні після упередженого судового вироку штату Нью-Йорк

Категорія:

Спецтема:

Кампанія Трампа зібрала понад 200 мільйонів доларів після вироку, винесеного у судовому процесі над колишнім президентом США Трампом у справі про "гроші за мовчання".

24060402.jpg

Дональд Трамп

З них 70 мільйонів доларів надійшли від маленьких донорів, а 30% від загальної суми – від тих, хто вперше пожертвував на політичну кампанію, повідомив Ерік Трамп в інтерв'ю Марії Бартіромо на телеканалі Fox News, пише ZeroHedge.

"Я маю на увазі, що це – американці, які розлючені, – сказав молодший Трамп. – Вони раптом продемонстрували свою думку, яку раніше не повідомляли, і хочуть підтримати хлопця, якого, на їхню думку, просто репресувала система".

"Ми бачили це під час першого імпічменту, ми бачили це під час другого імпічменту, ми бачимо це, коли  вони використовують кожного ліберального прокурора і генерального прокурора по всій країні з одним наміром – знищити його, оббрехати його, зруйнувати його репутацію, спробувати розділити його сім'ю, спробувати збанкрутувати його, кинути його до в'язниці, зробити все, що завгодно", – додав він.

"Американці бачать це. Вони точно знають, що відбувається", – сказав він.

Як зазначає далі Post Millennial, 200 мільйонів доларів було зібрано всього за три дні, що значно перевищує будь-яку суму, зібрану кампанією президента Байдена за аналогічний період часу. Протягом 24 годин після винесення обвинувального вироку президенту Трампу кампанія Трампа отримала 53 мільйони доларів у вигляді пожертв. Кампанія Байдена зібрала загалом 51 мільйон доларів за весь квітень.

Згідно з заявою представників кампанії Трампа Сьюзі Вайлз і Кріса ЛаСівіта, Байден і його союзники-демократи перетворили нашу правову систему на політичний інструмент, і американцям з усіх куточків країни цього вже досить.

"Цей імпульс тільки починається, і разом, як чудово заявив президент Трамп, американці винесуть справжній вердикт 5 листопада, – додали вони.

Наші інтереси: 

Стежимо за президентськими виборами в США, які змінять усю міжнародну політику.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи