Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ізраїль завдав артилерійського удару по Лівану

Ізраїльські збройні сили завдали артилерійського удару по місту Аль-Ваззані на півдні Лівану.

За даними інформагентств, військові випустили по населеному пункту близько 50 снарядів. Точної інформації про завдані збитки поки немає. Про наявність або відсутність жертв поки також не повідомляється.

Ізраїльська сторона пояснила, що обстріл став відповіддю на вибух саморобної бомби поряд з автоколоною ізраїльських військових. Відповідальність за те, що трапилося в Ізраїлі поклали на рух "Хезболла", що діє в районі Аль-Ваззані.

Сам рух вже підтвердив, що саме його члени заклали бомбу. "Хезболла" заявляє, що вибух організований у відповідь на грудневий авіаудар по території Сирії, в результаті якого загинув високопоставлений член руху.

Ізраїльські військові стверджують, що в результаті вибуху бомби ніхто не постраждав. У свою чергу представники "Хезболли" наполягають, що вибух істотно пошкодив ізраїльський "Хаммер", а його пасажири отримали поранення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи